Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ПРОТИ ЛУПИ ДЛЯ ЖИРНОЇ ШКІРИ ГОЛОВИ SESDERMA SESKAVEL OILY HAIR DANDRUFF CONTROL SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Волосся
  • Шкіра голови
Призначення товару:
  • Регулювання жирності
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Від лупи
  • Проти свербежу
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Жирна
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Шампунь проти лупи для жирної шкіри голови SesDerma Seskavel Oily Hair Dandruff Control Shampoo фото
ОПИС

Шампунь проти лупи для жирної шкіри голови SesDerma Seskavel Oily Hair Dandruff Control Shampoo

Шампунь проти лупи для жирної шкіри голови SesDerma Seskavel Oily Hair Dandruff Control Shampoo розроблений для швидкого вирішення проблеми, пов'язаної з підвищеним виділенням жиру на шкірі голови. Активні інгредієнти знижують вироблення шкірного сала, нормалізують кислотно-лужний баланс шкіри голови, усувають лущення і лусочки, регулюють роботу сальних залоз, повертає волоссю гладкість, сяйво і здоров'я. Рослинні екстракти освіжають шкіру голови і клітини волосся, стимулюють зволоження, зростання і відновлення пошкоджених ділянок, тонізують, дарують відчуття чистоти і свіжості надовго.

Призначення
Бактерицидна дія;
Антибактеріальний і протигрибковий захист;
Нормалізує роботу сальних залоз;
Зволожує і живить шкіру голови і клітини волосся;
Знижує вироблення себума;
Усуває себорею і роздратування шкіри;
Згладжує лусочки і вирівнює неслухняні локони;
Зміцнює волосяні фолікули;
Перешкоджає втраті волосся;
Надає волоссю гладкість, сяйво, свіжість.

Властивості
Шампунь, призначений спеціально для жирного волосся, містить активні компоненти, які допомагають усунути себорею шляхом регулювання роботи сальних залоз, нормалізувати гідробаланс в клітинах шкіри і волосся, підвищують стійкість і зміцнюють коріння, розгладжують волосся по всій довжині і підтримують чистоту локонів надовго.

Активні компоненти
Пантенол діє як натуральний зволожуючий елемент, підтримує гідробаланс клітин шкіри голови і волосся, зберігає вологу всередині, зміцнює волосяні цибулини, стимулює ріст волосся, покращує процеси обміну речовин і регенерації клітин.
Екстракт гамамелісу допомагає регулювати жирність шкіри голови і волосся, усуває лущення і лупу, заспокоює роздратування і розгладжує заплутане волосся, повертає баланс PH шкіри голови, підтримує оптимальну гідратацію.
Тіоксолон, піроктон оламін - це інгредієнти, які допомагають усунути проблему лупи, нормалізують жирність шкіри, сприяють підтримці гідробалансу шкіри голови і волосся, підвищують еластичність волосся, зміцнюють і оздоровлюють, роблять волосся гладким і здоровим.
Вітамін Е захищає від окисного стресу, руйнування і старіння клітин, відновлює пошкоджені волосяні фолікули, стимулює ріст нового волосся, перешкоджає ламкості і втраті волосся, нормалізує вироблення шкірного жиру і надає локонам м'якість і блиск.

Результат
Використання шампуню з активним складом проти лупи допомагає регулювати вироблення шкірного секрету, усуває лущення та свербіж шкіри і волосистої частини голови, шампунь очищає волосся від коренів, зміцнює цибулини, пом'якшує і розгладжує неслухняні і сплутані пасма, зміцнює коріння, активізує регенерацію пошкоджених колагенових ниток і клітин .

Застосування
Шампунь застосовують до повного усунення лупи. Трохи засобу нанести на вологе волосся і розподілити масажними рухами на поверхні голови, провести нетривалий масаж шкіри голови і змити великою кількістю проточної теплої води.

Склад
Aqua, Sodium Cocoyl Glycinate, Lauroyl / Myristoyl Methyl Glucamide, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Propylene Glycol, Parfum, Decyl Glucoside, Valine, Threonine, Sodium PCA, Sodium Lactate, Serine, Proline, Piroctone Olamine, Phenylalanine, PCA, Panthenol, Isoleucine, Histidine, Glycine, Aspartic Acid, Arginine, Allium Cepa Bulb Extract, Alanine, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Sorbitol, Polyquaternium-47, Polyquaternium-7, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, PEG-40 Castor Oil , Alcohol, Sodium Hydroxide, Laureth-2, Citrus Grandis Fruit Extract, Tioxolone, Triethylene Glycol, Pantolactone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.

Шампунь проти лупи для жирної шкіри голови SesDerma Seskavel Oily Hair Dandruff Control Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.