Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ-МІСТ АНТИОКСИДАНТНИЙ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ SESDERMA RESVERADERM LIPOSOMAL MIST

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Спрей
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Тонізація
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Спрей-міст антиоксидантний для обличчя SesDerma Resveraderm Liposomal Mist фото
ОПИС

Спрей-міст антиоксидантний для обличчя SesDerma Resveraderm Liposomal Mist

Спрей-міст антиоксидантний для обличчя SesDerma Resveraderm Liposomal Mist це ідеальна композиція натуральних компонентів для шкіри, яка страждає від фотостаріння і негативного впливу факторів навколишнього середовища. Міст ефективно захищає клітини дерми від руйнівного впливу вільних радикалів, повертає втомленою і збезводненої шкірі пружність, тонус і гладкість. Завдяки наявності в складі ресвератрола і особливої ​​форми гіалуронової кислоти, покрив отримує оптимальне зволоження, надійний захист від окислювального стресу і регенерацію пошкоджених клітинних структур епідермісу. Запатентована технологія NANOTECH дозволяє поживним речовинам досягати всіх шарів дерми внаслідок укладення їх в ліпосоми нано-розміри з високою проникаючою здатністю.

Призначення
Захисна дія від фотостаріння;
Нейтралізує дію вільних радикалів;
Підсилює ліпідний шар;
Прискорює регенерацію клітин;
Глибока гідратація;
Активізує внутрішньоклітинні процеси;
Підвищує опірність шкіри;
Швидко розгладжує і підтягує.

Властивості
Спрей-міст надає на клітини шкіри могутню антиоксидантну дію, оберігає їх від передчасного старіння, усуває ознаки втоми і мінімізує вікові зміни. Дрібні наночастинки активних інгредієнтів проникають в далекі шари дерми, омолоджують, підтягують, відновлюють пошкоджені колагенові волокна, дарують шкірі комфорт, свіжість, сяйво.

Активні компоненти
Ліпосомірована гіалуронова кислота має виражену зволожуючу ефектом, дарує шкірі тривале зволоження і відчуття свіжості, зберігає вологу в клітинах, підсилює синтез колагену, розгладжує і підтягує шкіру.
Ресвератрол це один з найбільш потужних антиоксидантів, який допомагає швидко побороти вплив вільних радикалів, зміцнює ліпідний шар, сприяє прискоренню процесів регенерації і омолодження на клітинному рівні.
Стовбурові клітини миколайчики приморські (Eryngium maritimum) забезпечують оновлення покриву, стимулюють утворення і розвиток нових клітин дерми, підсилюють пружність і тонус шкіри, спонукають клітини до самовідновлення, усувають в'ялість і обвисання шкіри, активізують всі внутрішньоклітинні процеси.

Результат
Міст-спрей легко лягає на шкіру, швидко проникає в підшкірні шари, прискорює регенерацію і омолодження покриву, зміцнює і підсилює його ліпідний бар'єр, на клітинному рівні активуються функції шкіри, прискорюються процеси обміну речовин і регенерації, шкіра стає на 27% більше пружна, на 38% більше гладка.

Застосування
Спрей розпилюють на обличчя з відстані близько 5 см, можна застосовувати після нанесення косметичних засобів по догляду, або на макіяж. Частота використання - за потреби, для моментального зволоження, відчуття свіжості і внутрішнього сяйва.

Склад
Аqua, Propylene Glycol, Glycerin, Lecithin, Alcohol, Butylene Glycol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Ethylparaben, Eugenol, Inulin, Methylparaben, Parfum, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Retinyl Palmitate, Sodium Chloride, Sodium Cholate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Tranexamic Acid, Trideceth-9, Vitis Vinifera Leaf Extract, Vitis Vinifera Vine Extract.        

Спрей-міст антиоксидантний для обличчя SesDerma Resveraderm Liposomal Mist
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.