Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З МИГДАЛЬНОЮ КИСЛОТОЮ SESDERMA MANDELAC MOISTURIZING CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Антибактеріальна дія
  • Від фотостаріння
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
  • Усунення постакне
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Схильна до акне
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем зволожуючий для обличчя з мигдальною кислотою SesDerma Mandelac Moisturizing Cream фото
ОПИС

Крем зволожуючий для обличчя з мигдальною кислотою SesDerma Mandelac Moisturizing Cream

Зволожуючий крем з мигдальною кислотою рекомендований для догляду за сухою та жирною шкірою з тенденцією до акне, яка чутлива до інших AHA-кислот. Мигдальна кислота у складі крему має низьку молекулярну масу, повільніше проникає вглиб дерми, менше дратує і тому підходить навіть чутливій шкірі. При цьому всі властивості AHA-кислот – зволоження та відлущування – мигдальна кислота зберігає. Крем підходить для використання і жінками та чоловіками.

Призначення
- Виявляє лікувальну дію при жирній та себорейній шкірі, схильній до акне, має бактеріостатичну та антисептичну дію;
- Бореться з ознаками фотостаріння, сприяє розсмоктуванню рубців;
- Зволожує та омолоджує шкіру, нейтралізує вільні радикали, знімає запалення;
- Готує шкіру до хімічних пілінгів та лазерних шліфування;
- Має легку відбілюючу дію (гіперпігментація, мелазма).

Властивості
Основний активний інгредієнт лінії MANDELAC - мигдальна кислота. Це альфа-гідроксикислота, молекула якої більше молекули гліколевої кислоти, тому її повільне проникнення в шкіру не викликає роздратування; в зв'язку з цим вона особливо підходить для чутливої ​​шкіри. Інкапсульована в ліпосоми мигдальна кислота володіє омолоджуючими, себорегулюючими і депігментуючими властивостями. Крім того, вона має антимікробну активність, тому особливо рекомендується для шкіри схильної до акне.

Активні інгредієнти
- Мигдальна кислота зволожує шкіру і відлущує відмерлий епідерміс. Рельєф шкіри стає рівніше, запалення і пошкодження заживають швидше, пігментні плями стають світлішими, загальний тон шкіри вирівнюється.
- Екстракти ромашки, листя алое і зеленого чаю і сечовина підтримують цілісність гідроліпідного бар'єру, глибоко зволожують шкіру і запобігають появі запалень, зморшок і лущення.
- Гідролізований колаген і стовбурові клітини яблуні зміцнюють і захищають колагенові волокна в шкірі. Завдяки цьому шкіра залишається еластичною, а мімічні і статичні зморшки стають менш глибокими.

Рекомендація до застосування
Нанесіть крем Moisturizing Cream на чисту вологу шкіру обличчя, шиї і декольте або поверх сироватки з лінійки Sesderma Mandelac. Якщо зволоження від одного шару крему недостатньо - нанесіть його ще раз на найбільш сухі ділянки.

Склад
Aqua, Isohexadecane, C12 + 15 Alkyl Benzoate, Limnanthes Alba Seed Oil, Glycerin, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Saccharide Isomerate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer Tocopheryl, Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium PCA , Urea, Mandelic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycolic Acid, Caprooyl Tetrapeptide-3, Retinol, Sodium Lactate, Hydrolyzed Collagen, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Allantoin, Lecithin, Alcohol, Dimethicone, Xanthan Gum, Dipropylene Glycol, Polysorbate 20, Dextran, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Sodium Cholate, citric Acid, Tocopherol, Achillea Millefolium Extract, Chamomilla Recutita Extract, Viscum Album Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Oil, Humulus Lupulus Extract, Foeniculum Vulgare Fruit Extract, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, BHT, BHA, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Potassium Sorbate, Propylparaben, Parfum, Coumarin, Citral, Eugenol, D-Limonene, Isoeugenol.

Крем зволожуючий для обличчя з мигдальною кислотою SesDerma Mandelac Moisturizing Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.