Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МІЦЕЛЯРНА ВОДА АКВАПОРИНИ STOP CUPEROZ

Час застосування: Універсальний
Бренд: Stop Cuperoz
Тип продукту: Міцелярна вода
Виробник: ФитоБиоТехнологии
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Тонізація
  • Від куперозу, розацеа
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Унісекс
Тип шкіри:
  • Схильна до куперозу
  • Схильна до почервоніння
  • Чутлива
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Міцелярна вода Аквапорини Stop Cuperoz фото
ОПИС

Міцелярна вода Аквапорини Stop Cuperoz

Міцелярна вода спеціально розроблена для очищення чутливої ​​шкіри, схильної до почервоніння, подразнення і куперозу. Ніжно очищає шкіру, не пошкоджуючи її захисний бар'єр, залишаючи відчуття свіжості і зволоженості. Підходить для демакіяжу обличчя, очей і губ. Завдяки інноваційному комплексу SEPITONIC M4, міцелярна вода має антиоксидантну дію і захищає шкіру від негативного впливу факторів навколишнього середовища. Не містить алергенів і інших дратівливих компонентів. Активне зволоження шкіри відбувається внаслідок аквапоринів, які відновлюють баланс вологи в клітинах.

Призначення
- Ефективно видаляє макіяж з обличчя і очей;
- Має антиоксидантну дію;
- Захищає шкіру від негативного впливу факторів навколишнього середовища;
- Дарує шкірі відчуття свіжості і зволоженості.

Аквапорини - протеїни клітинних мембран, відповідальні за формування водних каналів і полегшення доступу вологи до різних тканин, в тому числі і шкірним. Дані з'єднання знаходяться в мембранах клітин людини і тварин, а також виконують першорядну роль в водній системі рослин.
В першу чергу, здатність аквапоринів регулювати транспорт води в тканинах знадобилося косметологів, які з успіхом використовують препарати з цими з'єднаннями для зволоження та омолодження шкіри. Як відомо, однією з причин погіршення стану шкірних покривів є сухість, яка веде до зниження еластичності епідермісу, появі зморщок, погіршенню бар'єрних функцій.
Дослідження встановили, що пацієнти, які страждають екземою, мають значний дефіцит аквапоринів у верхніх шарах шкіри, те ж саме спостерігається у жінок після 40 років і у всіх, хто піддається регулярної інсоляції. Передбачається, що саме аквапорини можуть бути ключовими протеїнами, здатними значно поліпшити резистентність і якість шкірної поверхні, особливо зрілої і пошкодженої шкіри.
Аквапорини, що застосовуються в косметології, є екстракт рослини з роду солерос сімейства амарантових, укладений в ліпосомного оболонку, завдяки якій збільшується їх біодоступність. Застосовуючи косметичні засоби, що містять аквапорини можна захистити і зупинити запальні процеси, а, головне, «пробудити» внутрішні ресурси шкіри, наповнивши її живлющою вологою.

Рекомендації до застосування
Змочити ватний диск міцелярною водою і легкими рухами очистити обличчя і шию.

Склад:
Aqua, Propylene Glycol, Poloxamer 184, Lauryl Hydroxysultaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides, Polysorbate 20 Niacinamide, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Glycerin, Sorbitol, Lecithin, Caprylic / Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Salicornia Herbacea Extract, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Glyceryl Caprylate, Phenylpropanol, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Міцелярна вода Аквапорини Stop Cuperoz
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.