Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОЧКОВИЙ ЗАСІБ ДЛЯ БОРОТЬБИ З АКНЕ ETUDE HOUSE AC CLEAN UP PINK POWDER SPOT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Etude House
Тип продукту: Двофазний засіб
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: 16+
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від акне
  • Антибактеріальна дія
  • Від вугрів
  • Від запалення шкіри
  • Звуження пор
  • При вугрових висипаннях
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Точковий засіб для боротьби з акне Etude House AC Clean Up Pink Powder Spot фото
ОПИС

Точковий засіб для боротьби з акне Etude House AC Clean Up Pink Powder Spot

Швидкодіючий засіб при запаленнях і прищах які потрібно лікувати в найкоротші терміни.

Двофазний засіб це унікальне поєднання пудровгог шару і рідкого шару:
Рідкий шар - сприяє відкриттю і очищенню закупорених пір, відлущує омертвілі клітини та запобігає появі акне.
Пудровий шар - регулює роботу сальних залоз, має протизапальну і антисептичну дію, запобігає попаданню в ранку хвороботворних мікроорганізмів.

Властивості
Має сильні антимікробну, протизапальну і ранозагоюючу дію, відлущує мертві клітини шкіри, підсушує і знімає запалення. Допомагає відновити пошкоджені ділянки шкіри і перешкоджає подальшому поширенню запалень.

Активні інгредієнти
Масло чайного дерева має тонізуючу і заспокійливу дію, володіє сильною лікувальною, антибактеріальною та протизапальною дією, прискорює загоєння різних запалень, нормалізує обмін речовин, регулює роботу сальних залоз, м'яко відлущує омертвілі клітини шкіри.
Саліцилова кислота надає відлущувальному дію і розчиняє надлишки шкірного себума, завдяки чому відбувається швидке оновлення епідермісу. Вона надає антисептичну, антибактеріальну та протизапальну дію, прискорює загоєння акне, допомагає впоратися з плямами пост-акне, в тому числі і з застійними.
Екстракт мадексозіда відновлює природний синтез колагену і еластину в шкірі людини. Запускає процеси саморегенерації, відновлює шкіру, діє на неї антивіковий вплив.
Екстракт папайї сприяє злущуванню ороговілих клітин шкіри, стимулює регенерацію, регулює роботу сальних залоз шкіри, розгладжує зморшки і освітлює пігментацію.
Екстракт центели азіткої володіє сильними ранозагоювальними та протизапальними, а також тонізуючими діями. Покращує мікроциркуляцію і активізує синтез колагену, регенерує клітини шкіри. Підвищує тургор шкіри, протистоїть передчасному старінню шкіри.
Екстракт часнику допомагає справлятися з вірусами, шкідливими бактеріями і іншими несприятливими мікроелементами. Насичує клітини великою кількістю вітамінів, і стимулює дію імунної системи.

Рекомендації до застосування
Опустити в пляшечку ватяну паличку так, щоб дістати нею пудру на дні, а потім акуратно вийняти і нанести засіб на проблемні ділянки. Перед застосуванням не збовтувати.

Точковий засіб для боротьби з акне Etude House AC Clean Up Pink Powder Spot
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.