Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ З КОЛАГЕНОМ ENOUGH COLLAGEN HYDRO MOISTURE EYE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Enough
Тип продукту: Крем
Виробник: Enough
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Для пружності шкіри
  • Відновлення
  • Від набряків і темних кіл
  • Перші вікові зміни
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Зволожуючий крем для контуру очей з колагеном Enough Collagen Hydro Moisture Eye Cream фото
ОПИС

Зволожуючий крем для контуру очей з колагеном Enough Collagen Hydro Moisture Eye Cream

Інтенсивний, зволожуючий і омолоджуючий крем для повік з високим вмістом колагену Collagen Hydro Moisture Cream дбайливо і природно бореться з появою ознаками старіння шкіри і уповільнює процеси передчасного старіння. Крем захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища, в тому числі ультрафіолету.

Властивості
Значно покращує стан шкіри: прискорює процеси регенерації, пробуджує шкіру до синтезу власного колагену, зміцнюючи шкірну структуру. Глибоко зволожує шкіру під очима, допомагає відновити тургор, повертає пружність, скорочує кількість і глибину зморшок, вирівнює тон шкіри.

Рекомендація до застосування
На очищену шкіру навколо очей наносити крем вранці та ввечері, легко вбити його подушечками пальців. Уникати потрапляння в очі.

Склад
Purified Water, Collagen Extract (30%), Glycerin, Sunflower Seed Oil, Niacinamide, Cetylethylhexanoate, Cetearyl Alcohol, Beeswax, Hydrogenated Polydecene, Sorbitan Stearate, Glyceryl Stearate, Di Methicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Carbomer, Triethanolamine, Allantoin, Hydrolyzed Collagen (500ppm), Adenosine, Disodium Edta, Jojoba Seed Oil, Centella Extract, Mud Mushroom Extract, Coconut Palm Oil, Green Tea Seed Oil, Caramel, Phenoxyethanol, Spices

Зволожуючий крем для контуру очей з колагеном Enough Collagen Hydro Moisture Eye Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.