Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ РОЗКІШНОЇ М'ЯКОСТІ І ПРИРОДНОЇ КРАСИ T-LAB PROFESSIONAL AURA OIL KIT (SHMP/300ML + COND/300ML + ELIX/150ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: T-Lab Professional
Тип продукту: Набір
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Пошкоджені
  • Сухі
Виробник: T-Lab Professional
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Набір для розкішної м'якості і природної краси T-LAB Professional Aura Oil Kit (shmp/300ml + cond/300ml + elix/150ml) фото
ОПИС

Набір для розкішної м'якості і природної краси T-LAB Professional Aura Oil Kit (shmp/300ml + cond/300ml + elix/150ml)

До складу набору входить:

Дуо-шампунь для розкішної м'якості і природної краси T-LAB Professional Aura Oil Duo Shampoo, 300 мл.
Безсульфатний шампунь дбайливо очищає волосся і шкіру голови. Надає волоссю м'якість і гладкість на дотик, покращує блиск і еластичність волосся. Захищає від запалення шкіри голови, нормалізує ліпідний баланс шкіри голови. Відновлює пошкоджені ділянки волосся, відновлює гідроліпідний баланс шкіри голови. Не ускладнює навіть найтонше волосся.
Не містить силіконів і SLS, парабенів, агресивних консервантів, ГМО, сої, спирту, глютену, формальдегіду, штучних барвників, DEA, фталатів, мінеральної олії, триклозану, EDTA, тальку або алюмінію.

Дуо-кондиціонер для розкішної м'якості і природної краси T-LAB Professional Aura Oil Duo Treatment, 300 мл.
Засіб оздоровлює, відновлює пошкоджені ділянки волосяних волокон, дарує волоссю м'якість, еластичність і гладкість, підсилює природний блиск.
Не містить силіконів і SLS, парабенів, агресивних консервантів, ГМО, сої, спирту, глютену, формальдегіду, штучних барвників, DEA, фталатів, мінеральної олії, триклозану, EDTA, тальку або алюмінію. Camellia jasper water - очищена підземна вода, збагачена органічним екстрактом камелії і дорогоцінним камінням Jasper, надає шкірі голови відчуття свіжості і енергії.
Органічне масло авокадо додає волоссю м'якість і гладкість, покращує блиск і силу волосся. Organic inca-inchi oil глибоко живить, розгладжує кучеряве волосся. Захищає від запалення шкіри голови, нормалізує ліпідний баланс.

Еліксир для розкішної м'якості і природної краси T-LAB Professional Aura Oil Elexir Superior, 150 мл.
Неперевершений еліксир AURA OIL для розкішної м'якості і природної краси закріплює ефект пом'якшення волосся, повертаючи їм життєву силу, красу і молодість. Надає м'якість і гладкість, запобігає ламкість кінчиків волосся. Рекомендується для догляду за пошкодженим, пересушеним, слабким і тьмяним волоссям. Засіб надає потужний регенеруючу і захисну дію, миттєво перетворює волосся, додає гладкість, пружність, неймовірний блиск, інтенсивно вітамінізує і зволожує волосся. При регулярному використанні есенції, локони набувають пружність і життєву силу, проходить перетин, випадання і ламкість, волосся набуває неповторне діамантове сяйво.

Набір для розкішної м'якості і природної краси T-LAB Professional Aura Oil Kit (shmp/300ml + cond/300ml + elix/150ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.