Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЦИТОАКТИВНІ АМПУЛИ "ВІТАМІН С" STYX NATURСOSMETIC AROMA DERM AMPOULES VITAMIN C

Час застосування: Універсальний
Бренд: Styx
Тип продукту: Ампули
Виробник: Styx Naturcosmetic
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Австрія
Країна реєстрації: Австрія
Цитоактивні ампули
ОПИС

Цитоактивні ампули "Вітамін С" Styx Naturсosmetic Aroma Derm Ampoules Vitamin C

Цитоактивні ампули "Вітамін С" застосовують у програмах антиоксидантної терапії шкіри. Запобігають старінню, стимулюють вироблення гіалуронової кислоти. Підвищують тургор і тонус шкіри, мають зволожуючу, брадикіназну, регенеруючу дію. Підходить для всіх типів шкіри як екстреного освіження шкіри в програмах для "святкового обличчя". Усувають несвіжий відтінок епідермісу, відновлюють гомогенне забарвлення та рельєф шкіри. Застосовуються для іонофорезу – мають негативний заряд. Ампули можна поєднувати з улюбленим кремом або маскою.

Призначення
- усувають прояви на шкірі синдрому хронічної втоми, гіповітамінозів, старіння, стресових реакцій (в'ялість, розширені пори, жирний блиск, пастозність, землистий колір, плями, прищики, заломи зморшок, тіні, набряки навколо очей);
- підвищують тургор, еластичність шкіри, оновлюючи міжклітинну речовину та гіалуроновий комплекс дерми;
- роблять обличчя свіжим, гладким та святковим.

Активні компоненти
Естерефікований (ліпофільний) вітамін С, екстракт бігардії, ефірна олія апельсина, молочна сироватка, пектини, цитокінін.

Рекомендація до застосування
Надломити перешийок ампули, рівномірно нанести вміст на шкіру обличчя, шиї та декольте, вбиваючи подушечками пальців. Оскільки препарат складається з низькомолекулярних речовин для утримання їх на поверхні шкіри, препарат слід обов'язково "укрити" щільнішим косметичним засобом (крем або маска). Одна ампула розрахована однією процедуру. Уникати потрапляння у вічі!

Цитоактивні ампули "Вітамін С" Styx Naturсosmetic Aroma Derm Ampoules Vitamin C
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.