Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОМОЛОДЖУЮЧІ АМПУЛИ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ MARTIDERM PLATINUM PHOTO-AGE HA+ AMPOULES

Час застосування: Універсальний
Бренд: MartiDerm
Тип продукту: Ампули
Виробник: MartiDerm S.L.
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Від фотостаріння
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Омолоджуючі ампули для обличчя MartiDerm Platinum Photo-Age HA+ Ampoules фото
ОПИС

Омолоджуючі ампули для обличчя MartiDerm Platinum Photo-Age HA+ Ampoules

Призначення
Формула з вітаміном С-Tech, рослинними пептидами і гіалуроновою кислотою зволожує і освітлює шкіру, зменшує зморшки, підвищує пружність. Завдяки антиоксидантній дії попереджає появам ознак фотостаріння і захищає шкіру від негативного впливу забруднень навколишнього середовища. Рекомендується для всіх типів шкіри.

Активні компоненти
- Вітамін C-Tech;
- Proteum 89+;
- Гіалуронова кислота;
- Антирадикальний комплекс.

Результат
Зволоження, пружність, зменшення зморшок, сяюча шкіра, рівний тон.

Спосіб застосування
Злегка струсити ампулу. Відкрити ампулу за допомогою пристосування EASY OPEN, дотримуючись інструкції на упаковці. Половину вмісту ампули нанести масажними рухами на шкіру обличчя, шиї і декольте до повного вбирання.
Використовуйте 1 ампулу протягом 2 днів, використовуючи кришку і підстава, передбачені для її зберігання.

Склад:
Aqua (Water), Propanediol, Disiloxane, Ascorbic Acid, Dimethicone, Ascorbyl Glucoside, Cyclopentasiloxane, Bifida Ferment Lysate, PEG-12 Dimethicone, Ethoxydiglycol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Butylene Glycol, Citronellyl Methylcrotonate, Glycerin, Glyceryl Linoleate, Retinyl Palmitate, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glyceryl Oleate, Sodium Hyaluronate, Glycine Max (Soybean) Polypeptide, Glyceryl Linolenate, Lactic Acid, Fructose, Glycine, Inositol, Niacinamide, Urea, Dimethylmethoxy Chromanol, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sorbitan Oleate, Sodium ydroxide, Polysorbate 80, Glyceryl Palmitate, Sodium Metabisulfite, Glyceryl Stearate, Acetic Acid, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.

Уникати контакту з очима та слизовими оболонками. Зберігати при температурі не вище 30 ° С. Рекомендується використовувати вміст ампули протягом 24 годин після відкриття. Перед застосуванням ознайомитися з інструкцією всередині упаковки.

Омолоджуючі ампули для обличчя MartiDerm Platinum Photo-Age HA+ Ampoules
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.