Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЧНИЙ ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ КРЕМ ДЛЯ НОРМАЛЬНОЇ ТА СУХОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ CERAVE PM FACIAL MOISTURISING LOTION

Час застосування: Ніч
Бренд: CeraVe
Тип продукту: Крем
Виробник: СераВе ЛЛС (CeraVe LLC)
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: США
Нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя CeraVe PM Facial Moisturising Lotion фото
ОПИС

Нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя CeraVe PM Facial Moisturising Lotion

Зволожує і допомагає відновити захисний бар'єр шкіри протягом ночі. Містить 3 важливі для шкіри кераміди і гіалуронову кислоту. Без аромату і Некомедогенний.

Легка і нежирна формула, розроблена дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), ніацин і гіалуроновою кислотою для інтенсивного зволоження і відновлення захисного бар'єра шкіри.

Відновлення і зміцнення захисного бар'єра шкіри із засобами СераВе:
1. Кераміди - основні ліпіди захисного бар'єра шкіри - спеціальна комбінація з 3 важливих керамідів забезпечує відновлювальний ефект для захисного бар'єра шкіри вже після першого застосування. Шкіра захищена від надмірної втрати вологи і менш схильна до впливу зовнішніх агресивних чинників.
2. Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE (Multivesicular Emulsions - МВЕ технологія мультивезикулярної емульсії) - інтенсивне зволоження протягом тривалого часу.
3. Гіалуронова кислота - підтримує природне зволоження шкіри.
4. Ніацинамід - заспокоює роздратовану шкіру.

Спосіб застосування
Наносити ввечері на обличчя і шию. Якщо виникла складність із вилучення кошти з упаковки, спочатку слід струсити тубу, натиснути на помпу, одночасно стиснувши тубу.

Склад
AQUA / WATER, GLYCERIN, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, NIACINAMIDE, CETEARYL ALCOHOL, POTASSIUM PHOSPHATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CARBOMER, DIMETHICONE, CETEARETH-20, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, SODIUM HYALURONATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHYTOSPHINGOSINE, XANTHAN GUM, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя CeraVe PM Facial Moisturising Lotion
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.