Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ КРЕМ ДЛЯ НОРМАЛЬНОЇ ТА СУХОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ З SPF30 CERAVE AM FACIAL MOISTURISING LOTION SPF 30

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: День
Бренд: CeraVe
Тип продукту: Крем
Виробник: СераВе ЛЛС (CeraVe LLC)
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Захист від сонця
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: США
Денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30 CeraVe AM Facial Moisturising Lotion SPF 30 фото
ОПИС

Денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30 CeraVe AM Facial Moisturising Lotion SPF 30

З UV-захистом. Зволожує протягом дня і допомагає відновити захисний бар'єр шкіри. Містить 3 важливі для шкіри кераміди і гіалуронову кислоту. Без аромату і Некомедогений.

Легка і нежирна формула, розроблена дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), ніацин і гіалуроновою кислотою для інтенсивного зволоження і відновлення захисного бар'єра шкіри.

Відновлення і зміцнення захисного бар'єра шкіри із засобами СераВе:
1. Кераміди - основні ліпіди захисного бар'єра шкіри - спеціальна комбінація з 3 важливих керамідів забезпечує відновлювальний ефект для захисного бар'єра шкіри вже після першого застосування. Шкіра захищена від надмірної втрати вологи і менш схильна до впливу зовнішніх агресивних чинників.
2. Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE (Multivesicular Emulsions - МВЕ технологія мультивезикулярної емульсії) - інтенсивне зволоження протягом тривалого часу.
3. Гіалуронова кислота - підтримує природне зволоження шкіри.
4. Ніацинамід - заспокоює роздратовану шкіру.

Спосіб застосування
Наносити вранці на обличчя і шию. Якщо виникла складність із вилучення кошти з упаковки, спочатку слід струсити тубу, натиснути на помпу, одночасно стиснувши тубу.

Склад
AQUA / WATER, HOMOSALATE, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, NIACINAMIDE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CETEARYL ALCOHOL, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE, STEARIC ACID, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, MYRISTIC ACID, SODIUM HYALURONATE, CHOLESTEROL, PALMITIC ACID, PHENOXYETHANOL, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM EDTA, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30 CeraVe AM Facial Moisturising Lotion SPF 30
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.