Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩУВАЛЬНА ЗВОЛОЖУВАЛЬНА ЕМУЛЬСІЯ ДЛЯ НОРМАЛЬНОЇ ТА СУХОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ ТА ТІЛА CERAVE HYDRATING CLEANSER

Час застосування: Універсальний
Бренд: CeraVe
Тип продукту: Емульсія
Виробник: СераВе ЛЛС (CeraVe LLC)
Вік: 3+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Очищення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: США
Очищувальна зволожувальна емульсія для нормальної та сухої шкіри обличчя та тіла CeraVe Hydrating Cleanser фото
ОПИС

Очищувальна зволожувальна емульсія для нормальної та сухої шкіри обличчя та тіла CeraVe Hydrating Cleanser

Дбайливо очищує і зволожує шкіру обличчя і тіла, не порушуючи захисний бар'єр шкіри. Містить 3 важливі для шкіри кераміди і гіалуронову кислоту. Чи не піниться, без аромату, Некомедогений і гіпоалергений.

М'яка, не піниться формула розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II) для інтенсивного зволоження і відновлення захисного бар'єра шкіри. Підходить для дорослих і дітей з 3 років.

Відновлення і зміцнення захисного бар'єра шкіри із засобами СераВе:
1. Кераміди - основні ліпіди захисного бар'єра шкіри - спеціальна комбінація з 3 важливих керамідів забезпечує відновлювальний ефект для захисного бар'єра шкіри вже після першого застосування. Шкіра захищена від надмірної втрати вологи і менш схильна до впливу зовнішніх агресивних чинників.
2. Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE (Multivesicular Emulsions - МВЕ технологія мультивезикулярної емульсії) - інтенсивне зволоження протягом тривалого часу.
3. Гіалуронова кислота - підтримує природне зволоження шкіри.

Спосіб застосування
Нанести емульсію на вологу шкіру круговими рухами. Змити водою. Уникати зони навколо очей. При попаданні в очі негайно промийте їх водою.

Склад
AQUA / WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, PEG-40 STEARATE, STEARYL ALCOHOL, POTASSIUM PHOSPHATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, GLYCERYL STEARATE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, SODIUM HYALURONATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, TOCOPHEROL, PHYTOSPHINGOSINE, XANTHAN GUM, CETYL ALCOHOL, POLYSORBATE 20, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Очищувальна зволожувальна емульсія для нормальної та сухої шкіри обличчя та тіла CeraVe Hydrating Cleanser
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.