Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗУБНА ПАСТА "ВІДБІЛЮЮЧА З АКТИВОВАНИМ ДЕРЕВНИМ ВУГІЛЛЯМ" WHITEWASH LABORATORIES CHARCOAL WHITENINNG TOOTHPASTE

Час застосування: Універсальний
Бренд: WhiteWash Laboratories
Тип продукту: Паста
Виробник: WhiteWash Laboratories
Вік: 7+
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Очищення зубного нальоту
  • Профілактика карієсу
  • Відбілювання
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Зубна паста
ОПИС

Зубна паста "Відбілююча з активованим деревним вугіллям" WhiteWash Laboratories Charcoal Whiteninng Toothpaste

Призначення
Преміальна відбілююча паста з активованим деревним вугіллям, 75 мл містить унікальну формулу відбілювання й видалення плям на зубах, які з'являються в результаті куріння, вживання кави, чаю, червоного вина та інших продуктів, що забарвлюють емаль. Рекомендована для дорослих і дітей, починаючи з віку 7 років.

Активні компоненти
- До складу цієї зубної пасти входить унікальний відбілюючий комплекс, а також активоване деревне вугілля для оптимального видалення плям. Мікрочастинки пасти надають дбайливу відбілюючу і поліруючий дію, не пошкоджуючи емаль.
- Екстракти м'яти і Алое Вера мають протизапальну, противірусну, антибактеріальну і ранозагоювальну ефекти, одночасно тонізуючи і освіжаючи порожнину рота;
- Sodium Fluoride 0,32% w/w (1450 ppm F) стимулює процеси ремінералізації і збільшує стійкість емалі до дії кислот, запобігаючи виникненню карієсу і усуваючи чутливість зубів.

Результат
Низька абразивність пасти безпечно полірує та відбілює поверхню зубів, ефективно усуває наліт, запобігає утворенню зубного каменю і карієсу. В ході використання пасти зуби набувають блиск і білизну.

Спосіб застосування:
Чистити зуби не рідше двох разів на день. Після чищення зубів сплюньте зубну пасту, але не змивайте і не обполіскуйте ротову порожнину для подальшого дії відбілюючого ефекту. Підходить для щоденного використання.

Продукт не тестований на тваринах і підходить вегетаріанцям.
НЕ МІСТИТЬ: содіум лаурил сульфату (SLS), пероксиди, парабени, діоксид титану, синтетичні антисептики та інші шкідливі компоненти.

Зубна паста "Відбілююча з активованим деревним вугіллям" WhiteWash Laboratories Charcoal Whiteninng Toothpaste
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.