Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПЕЦПРОПОЗИЦІЯ "АНТИВІКОВА ДІЯ" З АМПУЛАМИ В ПОДАРУНОК BABE LABORATORIOS FACIAL SET (CR/50ML + AMPOULE/2Х2ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Babe Laboratorios
Тип продукту: Набір
Виробник: Laboratorios Babe
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Спецпропозиція
ОПИС

Спецпропозиція "Антивікова дія" з ампулами в подарунок Babe Laboratorios Facial Set (cr/50ml + ampoule/2х2ml)

Ваша шкіра часто страждає від сухості, а обриси мімічних зморшок навколо очей і рота стають дедалі чіткішими? Відновіть рН-баланс епідермісу і поставте старіння шкіри на паузу разом з набором «Антивікова дія»! Крем і концентрат містять найсучасніші омолоджувальні компоненти, які за своїм складом є надзвичайно подібними до будівельних амінокислот і білків шкіри. Завдяки цьому вони легко засвоюються клітинами і запускають процеси їхнього оновлення. Природні макромолекули протеогліканів підвищують еластичність і пружність шкіри. Пептид Argireline, що діє за принципом ботокса, розслаблює м'язи обличчя і розгладжує зморшки. Обидва засоби пройшли клінічні випробування і дерматологічно схвалені навіть для використання власницями особливо чутливої шкіри.

До складу набору входять:

1. Легкий крем 24 години - Зволоження і захист SPF 20 Babe Laboratorios Hydro 24h Light Cream SPF 20, 50 мл
Зволожуючий крем із середнім рівнем захисту від сонця SPF 20. Швидко поглинається, легка і текуча текстура. Поєднання кількох зволожуючих активних компонентів у формулі дозволяє шкірі залишатися зволоженою протягом 24 годин. Формула збагачена заспокійливими активними компонентами. Некомедогенний. Ідеально підходить для комбінованої шкіри. 

2. Ампули-концентрат з вираженим антивіковим ефектом Babe Laboratorios Laboratorios Ampule Solution Proteoglycan F+F, 2 шт/2 мл
Ампули-концентрат з вираженим антивіковим ефектом містять протеоглікани та Аргірелін™. Протеоглікани мають зволожуючу та реструктурну дію, сприяючи виробленню власної гіалуронової кислоти та колагену. Активна речовина Аргірелін™ має видиму та тривалу підтягуючу дію (ботоксоподібний ефект). Забезпечує зволоженість шкіри протягом 24 годин. Легка текстура швидко вбирається. Для будь-якого типу шкіри, зокрема чутливої.

Вигода набору:
Економія – ампули в подарунок або -25% на весь набір порівняно, якщо купувати засоби окремо.

Спецпропозиція "Антивікова дія" з ампулами в подарунок Babe Laboratorios Facial Set (cr/50ml + ampoule/2х2ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.