Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СТІК СОНЦЕЗАХИСНИЙ НА МІНЕРАЛЬНІЙ ОСНОВІ SPF50+/PA++++ BENTON MINERAL SUN STICK

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Benton
Тип продукту: Стік
Виробник: Cosmetrade S.L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Водостійкий
  • Відновлення
  • Захист від сонця
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Комбінована
  • Чутлива
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Стік сонцезахисний на мінеральній основі SPF50+/PA++++ Benton Mineral Sun Stick фото
ОПИС

Стік сонцезахисний на мінеральній основі SPF50+/PA++++ Benton Mineral Sun Stick

Призначення
Сонцезахисний стік шикорого спектра Benton діє на основі безпечних фізичних фільтрів (мінеральні фільтри), забезпечуючи надійний захист від шкідливої ​​дії УФ-випромінювання. Засіб рекомендується для комбінованої шкіри.

Властивості
Мінеральні фільтри працюють, як відбивачі УФ променів, не є токсичними, оскільки не проникають в шкіру і не накопичуються в організмі.
Сонцезахисний стік надає інтенсивну зволожуючу і живильну дію, а також зміцнює шкірний покрив, попереджаючи випаровування вологи. При цьому не залишаючи білих слідів на шкірі.
Стік має високий ступінь водостійкості, в залежності від типу шкіри стік може захищати шкіру 10-12 годин. Засіб легко наноситься і розподіляється, не залишає неприємну липку плівку або білих слідів, має зручну форму.

Активні компоненти
- діоксид титану - фізичний фільтр, який не проникає в шкіру, формує «дзеркальний щит», що відображає сонячні промені.
- віск насіння соняшнику - живить шкіру антиоксидантами, захищає тонкою плівкою від бруду і втрат вологи, вирівнює тон шкіри.
- комплекс з 3х типів гіалуронової кислоти різної молекулярної маси (Sodium hyaluronate, Hydrolyzed hyaluronic acid, Sodium acetylated hyaluronate) - забезпечує глибоке і пролонговане зволоження шкіри, підтримуючи оптимальний рівень вологи в шкірі, попереджає обезводнення шкіри.
- токоферол (вітамін Е) - захищає ліпіди клітин від процесів окислення і забруднень навколишнього середовища, володіє високими антиоксидантними властивостями, уповільнює старіння шкіри, підвищує тонус.
- екстракти центелли азіатській і портулаку надають сильну протизапальну і антибактеріальну дію, зміцнює власні захисні механізми шкіри, сприяє регенерації клітин.

Застосування
Рівномірно розподіліть засіб по поверхні обличчя на останньому етапі процедури по догляду за шкірою. Рекомендується наносити засіб не менше ніж за півгодини до виходу на вулицю.

Склад
коко-каприлат / капрат, віск насіння соняшнику, пропіленглікольдікапрілат, Кроссполімер HDI / тріметілолгексіллактон, C12-15 алкілбензоат, діоксид титану, дікапрілілкарбонат, синтетичний фторопласт, вінілдіметікон, мікрокристалічний віск, стеарат алюмінію, полігідроксіл стеаринова кислота, екстракт портулаку, екстракт центелли азіатської, гіалуронат натрію, гідролізований гіалуронова кислота, ацетильований гіалуронат натрію, каприловий / каприновий тригліцерид, полігліцерил-4 діаізостеарат / полігідроксістеарат / себацінат, діоксид кремнію, оксид алюмінію, пентіленгліколь, алантоїн, пантенол, гліцерин, мадекассовая кислота, азіатікозід, азіатіковая кислота, ксілітглюкозід, ангідроксіліт, ксилитол, глюкоза, гліцерілкапрілат, тріетоксікапрілілсілан, стеаринова кислота, токоферол, вода, 1,2-гександіол, етілгексілгліцерін

Гіпоалергенний, дерматологічно протестований і підходить навіть для чутливої ​​шкіри обличчя.

Стік сонцезахисний на мінеральній основі SPF50+/PA++++ Benton Mineral Sun Stick
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.