Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОНІК З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ GREEN PHARM COSMETIC TONIC WITH HYALURONIC ACID

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Тонік
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Тонізація
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Унісекс
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Суха
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Тонік з гіалуроновою кислотою Green Pharm Cosmetic Tonic With Hyaluronic Acid фото
ОПИС

Тонік з гіалуроновою кислотою Green Pharm Cosmetic Tonic With Hyaluronic Acid

Призначення
Підходить для сухої і чутливої ​​шкіри. Можливе використання тоніка для змішування з порошковими альгінатними масками для отримання максимального зволоження (співвідношення тонік: порошок - 3: 1 або за рекомендаціями виробника).

Активні компоненти
Тонік з гіалуроновою кислотою - зволожуючий і тонізуючий засіб з високою концентрацією активних компонентів, які відновлюють гідроліпідний баланс шкіри і підвищують тургор шкіри:
низкомолекулярной гіалуронової кислоти;
морського колагену;
екстракту королівської орхідеї;
полісахаридів екстракту стевії.
Д-пантенол (провітамін В5) і вітамінний комплекс А, E і F надають живильну і регенеруючу дію, сприяють активізації процесу відновлення клітин.

Результат
Зволожує, тонізує.

Застосування
Невелику кількість тоніка шляхом натискання дозатора нанести на ватний диск, протерти чисту шкіру обличчя по косметичних ліній, включаючи зону навколо очей. Дочекатися повного вбирання, нанести сироватку і/або крем за типом шкіри. Підходить для щоденного застосування.

Склад
Agua, Propylene Glycol, Methylsulfonylmethane, Royal Orchid Extract, Polysaccharides Stevia Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Сollagen, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, D-Panthenol, Lactic Acid, Aqua (and) Butylene Glycol (and) PEG- 40 Hydrogenated Castor Oil (and) Linoleic Acid (and) Linolenic Acid (and) Tocopheryl Acetate (and) Retinyl Palmitate (and) Glycine Soya (Soybean) Oil (and) Potassium Sorbate (and) Sodium Benzoate (and) Tocopherol, Рerfume, Phenoxyethanol (and) Methylparaben (and) Ethylparaben (and) Propylparaben.

Тонік з гіалуроновою кислотою Green Pharm Cosmetic Tonic With Hyaluronic Acid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.