Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ АНТЕЛІОС ДЕРМО-ПЕДІАТРІКС СОНЦЕЗАХИСНИЙ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ ДІТЕЙ, SPF50+ LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS SPRAY INVISIBLE SPF50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Спрей
Виробник: La Roche-Posay Laboratoire
Вік: 3+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Спрей АНТЕЛІОС Дермо-педіатрікс сонцезахисний для чутливої шкіри дітей, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Spray Invisible SPF50+ фото
ОПИС

Спрей АНТЕЛІОС Дермо-педіатрікс сонцезахисний для чутливої шкіри дітей, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Spray Invisible SPF50+

Формула розроблена з повагою до флори та фауни морських та прісних водойм. Досліджуючи вплив сонцезахисних засобів на підводне життя, бренд Ля Рош-Позе розробляє формули з повагою до флори та фауни прісних та морських водойм. Підходить як для дітей, так і для дорослих. Випускається обсягом 200 мл.

Призначення
Сонцезахисний спрей, розроблений для чутливої ​​шкіри дітей 3+ (обличчя та тіла).

Властивості
Високий ступінь захисту від UVA та UVB променів. Антиоксидантна дія – сприяє захисту від впливу забрудненого повітря та інфрачервоного випромінювання. Без парфумованих ароматів. Дуже водостійка, нежирна, нелипка текстура, що не залишає білих слідів. Стійкий до поту та піску. Без відчуття жирності.

Активні компоненти
XL-ProtectTM - технологія, заснована на використанні запатентованих фотостабільних фільтрів, посилена антиоксидантами, завдяки якій забезпечується широкий спектр захисту від UVA-, UVB-променів і нейтралізація вільних радикалів, у тому числі утворених в результаті інфрачервоного випромінювання.
Технологія INTELIMER сприяє підвищенню ефективності сонцезахисних фільтрів за рахунок більш рівномірного покриття.
Термальна вода La Roche-Posay багата Селеном, є природним антиоксидантом.

Спосіб застосування
Добре збовтайте перед використанням. Нанесіть засіб на незахищені одягом ділянки шкіри. Уникайте зони навколо очей. Не розпорошувати засіб безпосередньо на особу. Застереження: Тривале перебування на сонці небезпечне навіть при використанні сонцезахисних засобів. Не дозволяйте дітям і немовлятам перебувати під прямим сонячним промінням. Уникайте надмірного перебування на сонці навіть при використанні сонцезахисного засобу, оскільки воно не може забезпечити 100% захист шкіри. Забезпечте дитині додатковий захист, одягнувши кепку, футболку та сонцезахисні окуляри.

Склад
AQUA /WATER, ALCOHOL DENAT., HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, DIISOPROPYL ADIPATE, DIISOPROPYL SEBACATE, DICAPRYLYL ETHER, TOCOPHEROL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM POLYACRYLATE, TRISODIUMETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE.

Протестовано під контролем педіатрів та дерматологів. Не містить ароматів, парабенів.

Спрей АНТЕЛІОС Дермо-педіатрікс сонцезахисний для чутливої шкіри дітей, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Spray Invisible SPF50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.