Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР РЕЗИНОК ДЛЯ ВОЛОССЯ INVISIBOBBLE SPARKS FLYING DUO

Бренд: Invisibobble
Тип продукту: Набір
Тип аксесуара: Резинка для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 3 шт
Подарунковий набір резинок для волосся Invisibobble Sparks Flying Duo фото
ОПИС

Подарунковий набір резинок для волосся Invisibobble Sparks Flying Duo

Подарунковий набір Invisibobble Sparks Flying Duo порадує модницю різного віку! Витончена подарункова упаковка дарує чудовий настрій ще на стадії розпакування.

Набір Sparks Flying Duo - ідеальний подарунок для шанувальниць романтичних hair-образів. У надзвичайно ніжній коробці - три резинки Invisibobble Slim малинового кольору з перламутром і три шпильки Waver You're Pearlfect з перламутровими бусинами. Це надзвичайно ніжні аксесуари для створення ніжних романтик-образів.

Три пружні резинки для волосся SLIM мають менший діаметр завитка, ніж у класичній резинки, виглядають вишуканіше та елегантніше. А три шпильки WAVER You're Pearlfect допоможуть надати волоссю будь-якої довжини більш романтичний і ніжний вигляд.

Резинки виконані з якісного матеріалу, не рвуться, не розтягуються, тримають форму навіть після багаторазового використання. Дані аксесуари грамотно розподіляють натяг між волосками, запобігаючи їх травмуванню, появі зламів або взагалі втраті волосків. Шпильки не мають небезпечних гострих країв, не дряпають шкіру, також не створюють натягу пасм, при цьому відмінно утримують волосся в потрібному положенні.

Спосіб застосування
Для створення зачісок.

Подарунковий набір резинок для волосся Invisibobble Sparks Flying Duo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.