Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РЕЗИНКА-БРАСЛЕТ ДЛЯ ВОЛОССЯ INVISIBOBBLE SPRUNCHIE YOU DAZZLE ME

Бренд: Invisibobble
Тип аксесуара: Резинка для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 1 шт
Резинка-браслет для волосся Invisibobble Sprunchie You Dazzle Me фото
ОПИС

Резинка-браслет для волосся Invisibobble Sprunchie You Dazzle Me

Отже, ось вона - чудова резиночка-скранч, така ніжна, бархатиста зовні та еластично-пружна пружинка ORIGINAL усередині! Нове трактування улюбленого аксесуара, новий стиль та нові переваги!

Гумка-браслет для волосся invisibobble SPRUNCHIE You Dazzle Me - це чарівний аксесуар із тканини з люрексом у сірому відтінку. Усередині You Dazzle Me схована улюблена резиночка ORIGINAL. Еластична та елегантна SPRUNCHIE ідеальна для створення як повсякденних, так і вечірніх образів.

Invisibobble SPRUNCHIE м'яка та міцна, вона приємна на дотик, має модний дизайн, чудово фіксує волосся. Жодних заломів, зайвої стягнутості та головного болю! Тільки комфорт та краса для будь-якої зачіски!

Аксесуар invisibobble надійно фіксує зачіску, не залишає заломів і не викликає головного болю. Підходять для всіх типів волосся.

Спосіб застосування
Для створення зачісок, браслет.

Резинка-браслет для волосся Invisibobble Sprunchie You Dazzle Me
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.