Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ІНТИМНОЇ ГІГІЄНИ "АНТИБАКТЕРІАЛЬНИЙ" GREEN PHARM COSMETIC SALVACYD ANTIBACTERIAL GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Гель
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Інтимна зона
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • Від запалення шкіри
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Гель для інтимної гігієни
ОПИС

Гель для інтимної гігієни "Антибактеріальний" Green Pharm Cosmetic Salvacyd Antibacterial Gel

Інтимна зона жінки - це таїнство і особливий підхід. Ніжна шкіра вимагає використання спеціалізованого засобу з м'якою і ефективною формулою. Гель для інтимної гігієни Salvacyd Antibacterial Gel "Антибактеріальний", створений українським брендом Green Pharm Cosmetic, забезпечує надійний догляд і здоров'я інтимної зони. Виробник рекомендує застосовувати антибактеріальний гель тільки "по причині", не потрібно використовувати його в якості щоденного догляду за шкірою. Натуральний склад інтим-гелю має потужну протизапальну та антибактеріальну дію, делікатно очищає тонку шкіру, зволожує і загоює, прискорює регенерацію тканин, знімає роздратування і пом'якшує слизову. Гель включає натуральні екстракти рослин - календули і звіробою, що володіють протизапальними і загоюючими властивостями, а також ефірне масло неролі, натуральний аромадізіак, який має антисептичну дію і здатністю швидко знімати запалення. Вміст молочної кислоти забезпечує підтримку нормального кислотно-лужного балансу, а гліцерин і Д-пантенол гарантують зволоження, живлення і пом'якшення покриву. Інтим-гель призначений для жінок старше 18 років, не підходить для щоденного використання.

Призначення
Гель для інтимної гігієни Антибактеріальний рекомендується при запальних процесах інтимної зони, наявності подразнень, почервонінні, свербінні, лущенні шкіри.

Властивості
Інтим-гель швидко і дбайливо очищає запалені ділянки шкіри інтимної зони, перешкоджає поширенню подразнень, знімає запалення, заспокоює шкіру, зволожує і відновлює пошкоджені клітини покриву, забезпечує антибактеріальний догляд.

Активні компоненти
Екстракти звіробою і календули мають протизапальну, ранозагоювальну, антисептичну дію, містять вітаміни А, С, Е, які зволожують, зміцнюють і захищають шкіру від окисного стресу, інфекцій і пошкоджень, вірусів і бактерій, прискорюють регенерацію клітин.
Ефірна олія неролі тонізує, звужує пори, знімає запалення, проникає глибоко в епіцентр зараження, підсилює дію натуральних екстрактів, прискорює загоєння.
Д-пантенол зволожує, живить клітини шкіри, пом'якшує і захищає від зовнішніх факторів.

Результат
Щоб в будь-який момент бути готовою відбити атаку вірусів і бактерій на самій чутливій зоні тіла, купіть Salvacyd Antibacterial Gel "Антибактеріальний" українського виробництва. Ефективність засобу помітна вже після першого застосування - знижується запалення, зменшується почервоніння шкіри і роздратування, покрив стає м'якше. Гель очищає делікатно і ефективно, не дратуючи шкіру, перешкоджаючи збільшенню зони ураження, усуває сухість і лущення, залишає відчуття чистоти і свіжості.

Застосування
Гель застосовують тільки зовнішньо. Вспіньте невелику кількість засобу з водою, нанесіть на шкіру, потім ретельно змийте теплою проточною водою. Не використовувати в якості щоденного догляду!

Склад
Aqua (Water), Sweet Almond (Prunus dulcis) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzophenone-3, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Ceteareth-20, Glyceryl Monostearate, Propylene Glycol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 80 , Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Panthenol, Phenonip®, Disodium EDTA, Parfums, Butylhydroxyanisole.

Гель для інтимної гігієни "Антибактеріальний" Green Pharm Cosmetic Salvacyd Antibacterial Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.