Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ІНТИМНОЇ ГІГІЄНИ З ЕКСТРАКТОМ ВІВСА INTERAPOTHEK GEL INTIMO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Гель
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Інтимна зона
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Гель для інтимної гігієни з екстрактом вівса Interapothek Gel Intimo фото
ОПИС

Гель для інтимної гігієни з екстрактом вівса Interapothek Gel Intimo

Гель для інтимної гігієни з екстрактом вівса Interapothek Gel Intimo допомагає доглядати за жіночою інтимною зоною, створений для щоденного використання. Ніжний гель швидко вступає в реакцію з шкірою, делікатно видаляє забруднення, шкірний секрет, заспокоює і пом'якшує шкіру, допомагає уникнути подразнень і бореться із запаленнями на шкірі. Гель нейтралізує прояви мікробної і бактеріальної флори, живить, зволожує, захищає слизову від інфекцій і пошкоджень. Засіб допомагає нормалізувати рівень кислотності інтимної зони, не викликає подразнень і алергії, підходить для чутливої ​​шкіри.

Призначення
Інтенсивне живлення і зволоження глибоких шарів;
Дбайливе очищення шкіри від щоденних забруднень;
Видаляє виділення шкірного секрету;
Бореться з подразненнями, допомагає позбутися від запалень шкіри;
Підтримує нормальний рівень PH;
Антибактеріальний захист;
Підходить для чутливої ​​шкіри.

Властивості
Інтим-гель надає доглядаючий і лікувальний вплив на ніжну шкіру інтимної зони жінок, допомагає позбутися від виділень і забруднень, інтенсивно живить, зволожує шкіру, заспокоює роздратування, не порушує природний баланс.

Активні компоненти
Екстракт вівса має потужну заспокійливу дію, активно бореться із запаленнями і позбавляє від подразнень, пом'якшує, живить, зволожує тонку шкіру, оберігає слизову від механічних пошкоджень, зміцнює.

Результат
Інтим-гель має антибактеріальну та протизапальну дію, робить шкіру ідеально чистою і м'якою, не пересушує, позбавляє від подразнень, дискомфорту і лущення, надає свіжість, зберігає надовго відчуття чистоти.

Застосування
Гель наноситься на вологу шкіру інтимної зони, злегка спінити його з водою, обробити область і змити великою кількістю проточної води комфортної температури. Використовувати щодня або в міру необхідності. Підходить для чутливої ​​шкіри, не містить парабенів і консервантів.

Склад
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Clycol Cetearate, Propylene Glycol, Polyquaternium-10, Parfum, Cocamide DEA, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Hexyl Cinnamal, Lactic Acid, Glucose, Potassium Sorbate.

Гель для інтимної гігієни з екстрактом вівса Interapothek Gel Intimo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.