Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДИТЯЧИЙ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ОЛІЯМИ ЖОЖОБА І ШИ INTERAPOTHEK CREMA HIDRATANTE FACIAL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Крем
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Захист
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Дітям
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Дитячий зволожуючий крем для обличчя з оліями жожоба і ши Interapothek Crema Hidratante Facial фото
ОПИС

Дитячий зволожуючий крем для обличчя з оліями жожоба і ши Interapothek Crema Hidratante Facial

Дитячий зволожуючий крем для обличчя з оліями жожоба і ши Interapothek Crema Hidratante Facial оберігає шкіру дитини від зовнішнього агресивного впливу морозу, вітру, перепадів температур і сонячного випромінювання. Тонкий покрив не в силах боротися самостійно з зовнішніми факторами, крем для обличчя містить корисні компоненти і вітаміни для захисту і підтримки оптимального рівня зволоження дитячої шкіри, живлення та прискорення обмінних процесів. Крем на основі вітаміну Е, пантенолу, гліцерину і натуральних олій жожоба і ши попереджає сухість та лущення дитячої шкіри, глибоко зволожує і підтримує захисний бар'єр, зміцнює тонус, підвищує місцевий імунітет. Підходить для дітей від народження.

Призначення
Живлення, зволоження, тонус;
Насичує антиоксидантами і вітамінами;
Пом'якшує і тонізує;
Захист від вітру і морозу;
Не забиває пори;
Можна використовувати з народження.

Властивості
Дитячий крем для обличчя інтенсивно живить і зволожує дитячу шкіру, масла пом'якшують і захищають покриви, не порушується клітинне і тканинне дихання, шкіра зволожена, свіжа, без липкості і лущення.

Активні компоненти
Ромашка надає протизапальний бар'єр, швидко загоює мікротріщини, усуває інфекцію і роздратування, дарує покрову м'якість і сяйво.
Масло ши надає шкірі м'якість, захищає від зовнішніх факторів, створює і зміцнює захисний бар'єр проти втрати вологи і руйнування.
Масло жожоба глибоко живить, тонізує, зволожує, заспокоює роздратування.
Вітамін Е захищає клітини покриву від руйнівного впливу вільних радикалів, вітру, морозу, забезпечує оптимальне живлення і зволоження клітин.

Результат
Крем для дитячої шкіри обличчя захищає від негативного зовнішнього впливу, насичує вітамінами, мікроелементами проти холодного і морозного повітря, вітру, перепадів температур, робить покрив м'яким, зволоженим, сильним.

Застосування
Перед нанесенням крему шкіру дитини необхідно очистити і просушити. Нанести трохи крему на обличчя і м'якими рухами втерти без тиску, дати повністю вбратися.

Склад
Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic / Capric Triglyceride, Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate Citrate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetyl Alcohol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Chamomilla Recutita Flower Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopheryl Acetate, Cholesterol, Panthenol, Isohexadecane, Propylene Glycol, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Carbomer, Glyceryl Stearate, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Parfum, D-Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Дитячий зволожуючий крем для обличчя з оліями жожоба і ши Interapothek Crema Hidratante Facial
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.