Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-РОЛЕР ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ І ДЛЯ ГУБ З ВИНОГРАДНОЇ ВОДОЮ INTERAPOTHEK AGUA DE UVA GEL ROLL-ON

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Крем
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: 25+
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Губи
  • Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Для пружності шкіри
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем-ролер для шкіри навколо очей і для губ з виноградної водою Interapothek Agua De Uva Gel Roll-On фото
ОПИС

Крем-ролер для шкіри навколо очей і для губ з виноградної водою Interapothek Agua De Uva Gel Roll-On

Крем-ролер для шкіри навколо очей і для губ з виноградної водою Interapothek Agua De Uva Gel Roll-On забезпечує повноцінний і ефективний догляд, оптимальне зволоження, створює ефект омолодження. Засіб багатий натуральними інгредієнтами спрямованої дії, які делікатно впливають на всі шари епідермісу, відновлюють еластичність і цілісність волокон, стимулюють синтез власного колагену, підтягують, живлять і глибоко оновлюють покрив. Масажний ролер розгладжує дрібні зморшки, висвітлює темні кола повік, знімає набряклість, стимулює обмінні процеси, покращує кровотік, виводить токсини і забезпечує антиоксидантний ефект.

Призначення
Повністю натуральний склад;
Розгладжує мімічні зморшки;
Глибоко живить і зволожує шкіру;
Стимулює регенерацію клітин;
Усуває набряки і темні кола під очима.

Властивості
Ролер з частинками живильного крему здатний повернути шкірі пружність і еластичність, освітлює і освіжає покрив, покращує обмінні процеси і прискорює оновлення на клітинному рівні, мінімізує вплив вільних радикалів, омолоджує шкіру.

Активні компоненти
Виноградна вода це потужний омолоджуючий компонент, забезпечує оптимальну гідратацію, живлення, омолодження. Підвищує тонус шкіри, виводить токсини.
Ламінарія і планктон глибоко і інтенсивно зволожують, запускають процеси регенерації і повного оновлення клітинного складу, підтягують і омолоджують шкіру, насичують мікроелементами і антиоксидантами.
Вітамін Е зволожує, пом'якшує, розгладжує, зберігає достатній рівень вологи в клітинних мембранах, знімає наслідки окисного стресу.

Результат
Крем з масажним ефектом надає інтенсивну підтягуючу і омолоджуючу дію на покрив, покращує відтік лімфи і покращує стан покриву. Дрібні зморшки зони очей і губ розгладжуються, шкіра стає більш щільною і свіжої, зникають потемніння, зменшується набряклість вік.

Застосування
Крем-ролер наносять на очищену і тонізовану шкіру проблемної зони і проводять делікатний масаж до повного усмоктування засобу.

Склад
Aqua, Stearic Acid, Glycerin, Glyceryl Stearate, Paraffinum Liquidum, Almond Oil, Isohexadecane, Rosa Moschata Seed Oil, Tocopheryl, Limonene, Linalool Y Geranioil.

Крем-ролер для шкіри навколо очей і для губ з виноградної водою Interapothek Agua De Uva Gel Roll-On
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.