Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ОХОЛОДЖУЮЧИЙ ДЛЯ ВТОМЛЕНИХ НІГ INTERAPOTHEK GEL FRIO BALSAMICO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Гель
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Ноги
Призначення товару:
  • Розслаблення
  • Охолоджуючий ефект
  • Набряклість
  • Від втоми ніг
  • Покращення кровообігу
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Гель охолоджуючий для втомлених ніг Interapothek Gel Frio Balsamico фото
ОПИС

Гель охолоджуючий для втомлених ніг Interapothek Gel Frio Balsamico

Гель охолоджуючий для втомлених ніг Interapothek Gel Frio Balsamico забезпечує ефективне розслаблення м'язової структури і швидке відновлення активності. Високий вміст активних натуральних інгредієнтів забезпечує швидкий ефект, зміцнює стінки судин і капілярів на ногах, знижує рівень стресу і тиск на судини, підсилює і прискорює кровотік, пом'якшує шкіру на стопах, усуває огрубілі клітини, відновлює рівень зволоження, відмінно і глибоко живить клітини шкіри.

Призначення
Знімає стрес і втому;
Бореться з набряками;
Зміцнює стінки судин;
Покращує кровообіг;
Прискорює відновлення клітин шкіри;
Пом'якшує і заспокоює;
Живить, зволожує, регенерує.

Властивості
Гель активно поглинається в шкіру на ногах, швидко її освіжає і володіє охолоджуючим ефектом. Це знімає стрес і набряклість, підвищує еластичність шкіри і судин, поліпшується мікроциркуляція, швидко поглинається і живить шкіру, прискорює регенерацію клітин, пом'якшує зони з огрубілою шкірою, покращує стан і зовнішній вигляд стоп, кондиціонує і дезодорує.

Активні компоненти
Екстракт виноградного листя зменшує набряки, знімає втому і важкість, зміцнює стінки судин, покращує кровообіг.
Екстракт гамамелісу освіжає, пом'якшує, тонізує, зменшує втому і стрес, зволожує, забезпечує клітинам живлення, запобігає сухості.
Кипарис знімає тяжкість і відчуття втоми, зменшує набряклість, зміцнює захисні властивості шкіри, освіжає, тонізує.
Кетамін загоює мікротріщини, прискорює регенерацію тканин і волокон, пом'якшує огрубілі ділянки шкіри, мінімізує втому, зміцнює.
Ментол має потужну охолоджуючу дію, ефективно освіжає, дезодорує, знімає стрес і втому, полегшує і прискорює відновлення шкіри і працездатності, підвищує ефективність відновлювальних процедур.

Результат
Регулярне застосування гелю з охолоджуючим ефектом сприяє підтримці здорового тонусу ніг, не дає втомі знизити вашу активність, зменшує набряки і рівень стресу, робить шкіру на ногах пружною, свіжою, м'якою, розм'якшує натоптиші та грубі ділянки шкіри, підвищує еластичність стінок судин і капілярів, підвищує активність.

Застосування
На чисту і просушену шкіру стоп нанести трохи гелю і провести масаж по висхідній від стоп, щиколоток по всій поверхні ніг (при необхідності). Можна обмежитися тільки масажем стоп.

Склад
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Propylene Glycol, Menthol, Hamamelis Virginiana Water, Bisabolol, Cupressus Sempervirens Fruit Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract, Carbomer, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate , Ci 19140, Ci 42090.

Гель охолоджуючий для втомлених ніг Interapothek Gel Frio Balsamico
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.