Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ФЛЮЇД ДЛЯ ВОЛОССЯ VITALITY'S TRILOGY MIRACLE FLUID

Час застосування: Універсальний
Бренд: Vitality's
Тип продукту: Флюїд
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Сухі
Виробник: Vitality’s
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Живлення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Флюїд для волосся Vitality's Trilogy Miracle Fluid фото
ОПИС

Флюїд для волосся Vitality's Trilogy Miracle Fluid

Призначення
Флюїд для волосся Vitality's Trilogy Miracle Fluid забезпечить догляд і відновлення пошкодженого волосся на професійному рівні.

Результат
Флюїд для волосся Vitality`s Trilogy Miracle Fluid створений на основі активних компонентів, які глибоко живлять і відновлюють ліпідний, білковий та мінеральний баланс капілярних волокон. Засіб швидко вбирається, дарує волоссю сліпучий блиск без обтяження і склеювання пасом.

Застосування:
Змішайте невелику кількість MIRACLE FLUID з DIVINE MASK для товстого волосся або з IDEAL CONDITIONER для тонкого волосся. Залиште на 10 хвилин і змийте.

Склад:
aqua (water), cyclopentasiloxane, behenoyl pg-trimonium chloride, laureth-3, dimethiconol, argania spinosa kernel oil, vitis vinifera (grape) seed oil, pistacia lentiscus (lentiskinycine oil, pistacia lentiscus (lentiskantycincine oil, sojjine oil, pistacia lentiscus ( lentiskant), sojycine oil, glyjine oil lecithin, maris sal (sea salt), hydrolyzed vegetable protein pg-propyl silanetriol, hydroxyethylcellulose, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, lactic acid, perfume (fragrance).

Флюїд для волосся Vitality's Trilogy Miracle Fluid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.