Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОНЦЕНТРАТ ДЛЯ ВОЛОС РЕКОНСТРУЮВАЛЬНИЙ VITALITY'S EPURA RECONSTRUCTING BLEND

Час застосування: Універсальний
Бренд: Vitality's
Тип продукту: Концентрат
Тип волосся: Пошкоджені
Виробник: Vitality’s
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Живлення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Концентрат для волос реконструювальний Vitality's Epura Reconstructing Blend фото
ОПИС

Концентрат для волос реконструювальний Vitality's Epura Reconstructing Blend

Призначення
Реструктуруючий концентрат Reconstructing Epura цілеспрямовано відновлює пошкоджене волосся.

Активні компоненти
Містить активні інгредієнти у вигляді дубильних речовин, крохмалю, ефірного масла і бензоїна.
Біоміметичний кератин розумно і цілеспрямовано відновлює пошкоджене волосся. Він був розроблений з використанням протеоміки (нова технологія для систематичної ідентифікації білків та їх характеристик відповідно до їх структури, функцій, активності, кількості та молекулярної взаємодії). Протеомний аналіз показав, що ця діюча речовина імітує протеїни, присутні в структурі волосся. Діє на двох фронтах: відновлює пошкоджене волосся і збільшує обсяг волокна. Білки вівса зміцнюють волокна волосся і обмежують ламкість.

Застосування:
Змішувати з маскою для густого волосся і кондиціонером для тонкого волосся.

Склад
Aqua (Water), Glycerin, Myristyl Alcohol, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Peucedanum Ostruthium (Imperatoria) Leaf Extract, Hydrolyzed Keratin, Avena Sativa (Oat) Extower Extract, Gentiana Peptide (Gentiana Extractica), Flower Extractica (Oat), Gentiana Flower Extract , Gentiana Extractica (Oat), Montower Extractica, Flower Extract, Gentiana Extractica (Oat), Montower Extractica (Artiotica). Sylvestris (Pine) Cone Extract, Melissa Officinalis (Balm) Leaf Extract, Juniperus Communis (Juniper) Fruit Extract, Hypericum Perforatum (St. John's Wort) Extract, Taurine, Valine, Arginine, Hydroxypimorasphyl, Cetridechorimonasphonsi, Cheridechorimonasphonsi, Cheridechorimonasphonsi, Cheridechorimonasphonsi Sorbate, Sodium Benzoate, Tetrasodium Edta, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Perfume (Fragrance).

Концентрат для волос реконструювальний Vitality's Epura Reconstructing Blend
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.