Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ПІСЛЯОПЕРАЦІЙНИХ ВОДОСТІЙКИХ ПЛАСТИРІВ (7,5*7,5 СМ) MILPLAST POST-OPERATIVE WATERPROOF PLASTER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Мілпласт
Тип продукту: Пластир
Виробник: EUROSIREL S.P.A.
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Водостійкий
  • Захист
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна реєстрації: Італія
Об'єм товару: 7,5 см*7,5 см
Набір післяопераційних водостійких пластирів (7,5*7,5 см) Milplast Post-Operative Waterproof Plaster фото
ОПИС

Набір післяопераційних водостійких пластирів (7,5*7,5 см) Milplast Post-Operative Waterproof Plaster

Водостійкий післяопераційний пластир MILPLAST Post-Operative Waterproof був розроблений спеціально для захисту післяопераційних швів і глибоких ран від потрапляння води, забруднення та інфікування. Крім того, подушка всередині пластиру вбирає будь-яку рідину, яка може виділятися з рани в післяопераційний період. Завдяки повністю водонепроникній основі, пластир дає можливість пацієнтові після операції прийняти душ, тому що повністю захищає післяопераційну рану навіть за сильних потоків води. Післяопераційний пластир MILPLAST Post-Operative Waterproof легко і безболісно знімається, не залишаючи слідів клею на шкірі. Випускаються у коробочці 30 шт. – 7,5x7,5 см.

Призначення
Пластир розроблений спеціально для захисту глибоких ран та швів від потрапляння інфекцій, вологи та забруднень після операцій.

Рекомендації до застосування
1. Обробіть шов бактерицидним розчином.
2. Видаліть захисні паперові смужки з пластиру.
3. Обережно зафіксуйте пластир на шкірі, притискаючи тільки краї до шкіри, щоб не травмувати шов чи рану.4. Зніміть блакитну захисну плівку.

Важливо! Не можна видаляти пластир зі шкіри відразу після використання в гарячій воді - дати пластиру охолонути 30-40 хвилин до кімнатної температури, щоб легко його видалити. Не використовувати у взуття, щоб уникнути тертя. Тільки для зовнішнього застосування! Не залишати на шкірі довше за 24 години.

Склад
Прозорий полімерний матеріал; акриловий клей, за допомогою якого пластир надійно закріплюється та не ковзає; сорбційна подушка з сіткою, що захищає від прилипання до рани.

Набір післяопераційних водостійких пластирів (7,5*7,5 см) Milplast Post-Operative Waterproof Plaster
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.