Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛІПОСОМАЛЬНИЙ СПРЕЙ-МІСТ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З РЕТИНОЛОМ SESDERMA RETISES NANO 0,5% LIPOSOMAL MIST

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Спрей
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Тонізація
  • Від зморшок
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Ліпосомальний спрей-міст для обличчя з ретинолом SesDerma Retises Nano 0,5% Liposomal Mist фото
ОПИС

Ліпосомальний спрей-міст для обличчя з ретинолом SesDerma Retises Nano 0,5% Liposomal Mist

Ліпосомальний спрей-мист для обличчя з ретинолом SesDerma Retises Nano 0,5% Liposomal Mist - це порятунок і регенерація шкіри після 30 років. Створений на основі ретинолу, спрей забезпечує глибоке проникнення в нижні шари дерми, розгладжує вікову шкіру, підсилює тонус, сприяє омолодженню, освітлює і відновлює колагенові волокна. Перешкоджає розвитку фотостаріння, усуває ознаки старіння і втоми. Завдяки застосуванню інкапсульованих нано-ліпосом з активними інгредієнтами, 95% поживних речовин проникають в найглибші шари дерми і відновлюють структури, зволожують, запускають процеси регенерації і омолодження.

Призначення
Усуває глибокі зморшки;
Насичує шкіру вологою і вітамінами;
Глибоке проникнення ліпосом;
Активізує регенерацію клітин;
Підвищує рівень пружності та еластичності;
Розгладжує рельєф;
Вирівнює тон і покращує колір.

Властивості
Спрей діє глибоко та інтенсивно завдяки дрібнодисперсному розпорошенню і рівномірному попаданню поживних наночастинок на епідерміс. Міст здатний усунути видимі ознаки старіння шкіри, розгладжує дрібні зморшки, зменшує глибокі зморшки, стимулює вироблення колагену, що покращує і підвищує гладкість шкіри після 30 років. Спрей підсилює звільнення клітин від відмерлих елементів, виводить токсини і агресивні речовини, надає протекцію від окисного стресу, нейтралізує згубний вплив ультрафіолету.

Активні компоненти
Вітамін А (ретинол) активізує оновлення клітин, сприяє омолодженню, відновлює і зміцнює клітини, підвищує рівень гідратації, еластичність і зміцнює шкірний бар'єр.
Гліцирретинова кислота підходить будь-якого типу шкіри, знімає свербіж, зменшує роздратування, заспокоює шкіру, має антимікробну, антибактеріальну дію, бореться з висипаннями (акне), омолоджує шкіру.
Гіалуронова кислота допомагає зберегти молодість, еластичність, м'якість і пружність. Активізує вироблення колагену, оберігає волокна від руйнування. Гіалуронка натуральний зволожувач, це природний гель, який утворює тонку невидиму плівку, як магніт притягає вологу з навколишнього середовища і додатково зволожуючи шкіру.
Ніацинамід - це вітамін В3, який зміцнює гідроліпідну мантію шкіри, покращує її зовнішні характеристики.

Результат
Допомагає надовго зберегти енергію і гладкість шкіри. Спрей-мист це легкість використання з швидким і стійким результатом. Шкіра набуває пружності, рівний тон, вона насичується вітамінами та поживними речовинами, які допомагають клітинам виробляти власний колаген та еластин, протистояти впливу вільних радикалів і ультрафіолету, перешкоджають розвитку фотостаріння і в'янення.

Застосування
Спрей розпилюють близько від обличчя (5-10 см) рівномірно. Дочекатися повного поглинання, потім нанести крем з основного догляду.

Склад
Вітамін А (ретинол), Гліцирретинова кислота, Ніацинамід, Гіалуронова кислота, Колаген.

Ліпосомальний спрей-міст для обличчя з ретинолом SesDerma Retises Nano 0,5% Liposomal Mist
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.