Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОМОЛОДЖУЮЧИЙ КРЕМ-КОНТУР ДЛЯ ПОВІК SESDERMA RETISES EYE CONTOUR CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Мімічні зморшки
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Омолоджуючий крем-контур для повік SesDerma Retises Eye Contour Cream фото
ОПИС

Омолоджуючий крем-контур для повік SesDerma Retises Eye Contour Cream

Омолоджувальний крем-контур для повік SeSDerma Retises Eye Contour Cream призначений для догляду за ніжною та тонкою шкірою повік. Його секретним інгредієнтом є чистий ретинол, який у поєднанні з рештою активних речовин відповідає за регенерацію шкіри, роблячи її молодшою. Ідеальний для боротьби з симптомами втоми та старіння контуру очей. Легкий крем швидкого вбирання, має унікальну формулу, яка зволожує і зменшує гусячі лапки. Засіб посилює вироблення фізіологічного еластину та колагену, реанімує міжклітинний матрикс, розгладжує зморшки навколо очей, зменшує припухлості та освітлює синці, зміцнює та підвищує опір епідермісу до впливу зовнішніх факторів.

Призначення
- Стимулює регенерацію клітин епідермісу, ущільнює структуру шкіри;
- Зволожує та глибоко живить, насичує клітини необхідними речовинами та мікроелементами;
- Розгладжує зморшки, зміцнює шкіру та посилює її захисні функції;
- Захищає клітини від руйнівної дії вільних радикалів;
- Підсилює синтез колагену та еластину, які є фундаментальною основою дермальної матриці.

Властивості
Засіб розроблений з використанням технології NANOTECH. Її унікальність полягає у використанні активних інгредієнтів, поміщених у ліпосоми нанорозміру, – маленькі ліпідні контейнери, що дозволяють компонентам у найкоротші терміни проникати у глибокі шари шкіри та тим самим підвищувати ефективність засобу.

Активні компоненти
Ретинол 0,05% – антиоксидант, стимулює оновлення клітин у глибоких шарах шкіри, вирівнює поверхню шкіри, звужує пори, стимулює вироблення колагену, сприяє розсмоктуванню рубців.
Пальмітоїл олігопептид стимулює шкіру на вироблення власного еластину замість зруйнованого, тим самим провокуючи оновлення шкіри та борючись із її старінням.
Стабілізований вітамін С (аскорбіл глюкозид) працює як потужний антиоксидант, сприяє посиленому синтезу колагену, скорочує кількість зморшок та запобігає їх появі, зміцнює шкіру та надає їй гладкості та еластичності. Антартицин розгладжує та зволожує шкіру, бореться зі зморшками.
Босвеллієві кислоти мають заспокійливу дію, усувають застійні явища. Екстракт гібіскусу має антиоксидантний та антисептичний ефект, розгладжує мімічні зморшки, зменшує м'язові скорочення.

Застосування
Використовувати увечері на очищену шкіру. Невелика кількість крему наносити делікатними рухами на шкіру навколо очей до повного всмоктування. Рекомендується використовувати в осінньо-зимовий період.

Склад
Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Pentylene Glycol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Propylene Glycol, Caprylic/capric Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glyceryl Polymethacrylate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Butylene Glycol, Acrylamide/sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Acetyl Tetrapeptide-5, Alpha-isomethyl Ionone, Ascorbyl Glucoside, Ascorbyl Palmitate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Bha, Bht, Boswellia Serrata Gum, Butylphenyl Methylpropional, C13-14 Dextrin, Dipropylene Glycol, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Ethylparaben, Fucose, Glucuronic Acid, Glycerin, Glyceryl Behenate, Glyceryl Oleate, Glycine Soja Protein, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrolyzed Hibis, Hydrolyzed Hibis, Linalool, Methylparaben, O-cymen-5-ol, Palmitoyl Oligopeptide Parfum, Peg-8, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Retinol, Retinyl Propionate, Salicylic Acid, Serine, Sodium Benzoate, Sodium Dextran Sulfate, Sodium Hydroxide, Sodium Phosphate, Superoxide Dismutase, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum.

Омолоджуючий крем-контур для повік SesDerma Retises Eye Contour Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.