Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАСІБ ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ ГУБ SESDERMA FILLDERMA LIPS VOLUMIZER

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Бальзам для губ
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Губи
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Для об'єму
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Засіб для збільшення губ SesDerma Fillderma Lips Volumizer фото
ОПИС

Засіб для збільшення губ SesDerma Fillderma Lips Volumizer

Засіб для візуального ефекту збільшення об'єму губ забезпечує двоетапну дію - заповнення та регенерацію.
1 етап: бальзам Step 1 Lip Balm зволожує, регенерує шкіру губ, робить контур губ чіткішим;
2 етап: крем-активатор для губ Step 2 Lip Activating cream створює ефект об'єму та заповнює зморшки навколо контуру губ.

Призначення
Активні компоненти миттєво проникають у глибокі шари та поширюються у тканинах та клітинах, заповнюючи глибокі та щільні зморшки. Після застосування ваші губи знайдуть шикарний об'єм, чіткий контур, гладкість і м'якість.

Властивості
Гіалуронова кислота забезпечить губам максимальне зволоження. У складі бальзаму міститься пептидний комплекс, який стимулює вироблення колагену, еластину та глюкозаміногліканів у дермі, надаючи стимулюючий вплив на фібробласти. Зволожує, пом'якшує та захищає губи від негативного впливу зовнішніх факторів.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота великої та малої молекулярної маси зволожує шкіру, запобігає трансепідермальній втраті води, стимулює утворення нової ендогенної гіалуронової кислоти, пригнічує надмірну активність ММП, покращує позаклітинний матрикс, усуває ознаки старіння та покращує якість шкіри.
Морський колаген створює стягуючий ефект, покращує текстуру шкіри, допомагає відновлювати колаген у дермі, підвищує еластичний тонус та змінює морфологію мікрорельєфу поверхні шкіри, відіграє важливу роль у зволоженні та загальнозміцнюючому, захисному впливі.
Морський еластин підвищує тонус та еластичність шкіри, зменшує зморшки та мімічні лінії, забезпечує поживними речовинами.
виявляє відновлюючу та регенеруючу дію, прискорює процес відновлення поверхневих мікроушкоджень.
Протеогликани відновлюють клітини шкіри, що відповідають за надання тургору, стабільності та еластичності, підвищують зволоження та пружність шкіри, надають ефекту сяйва та зволоження шкіри, надають відновлюючий ефект, запобігають появі зморшок, сприяють їх поступовому усуненню та надають зміцнюючу дію. шкіри.
Гідролізований кунжутний білок, ферментований солодкий чорний чай, пептиди - надають миттєвий ефект, що підтягує.
Ніацинамід, сечовина, олія дерева ши (масло каріте), кераміди - надають потужний зволожуючий ефект.
Органічний кремній, центела азіатська - надають тривалу підтягуючу дію.

Застосування
Крок 1 - Fillderma Lips Step 1 нанести на сухі губи, делікатно втерти для кращого поглинання продукту.
Крок 2 - Fillderma Lips Step 2. Залишити до повного вбирання.
Застосовувати вранці та ввечері протягом як мінімум одного місяця.

Склад:
STEP 1: PETROLATUM, TRIISONONANOIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, LANOLIN, HYDROGENATED POLYDECENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CETYL STEARATE, GLYCERYL BEHENATE, SILICA, AROMA, TITANIUM DIOXIDE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLPARABEN, HEXYLENE GLYCOL, METHYLPARABEN, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, PHENOXYETHANOL, SILICA DIMETHYL SILYLATE SODIUM, HYALURONATE, SORBITAN ISOSTEARATE, TRIBEHENIN.

STEP 2: AQUA, TRIISONONANOIN, GLYCERYL POLYMETHACRYLATE, LANOLIN, ISOHEXADECANE, GLYCERIN, SACCHAROMYCES/XYLINUM/BLACK TEA FERMENT , GLYCERYL STEARATE, CETYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LACTIC ACID, DIMETHYL MEA, NIACINAMIDE, DIMETHICONE, AROMA, CAPSICUM FRUTESCENS FRUIT EXTRACT, CARBOMER, CETETH-20, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, PEG-75 STEARATE, PEG-8, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, SODIUM HYALURONATE, SODIUM METHYLPARABEN, SODIUM SACCHARIN, STEARETH -20.

Засіб для збільшення губ SesDerma Fillderma Lips Volumizer
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.