Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СКРАБ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ І ТІЛА З МИГДАЛЬНОЮ КИСЛОТОЮ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ШКІРИ SESDERMA MANDELAC SCRUB FACE AND BODY

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Скраб
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Відлущування
  • Очищення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Для всіх типів
  • Жирна
  • Схильна до акне
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Скраб для обличчя і тіла з мигдальною кислотою для всіх типів шкіри SesDerma Mandelac Scrub Face And Body фото
ОПИС

Скраб для обличчя і тіла з мигдальною кислотою для всіх типів шкіри SesDerma Mandelac Scrub Face And Body

Скраб для обличчя і тіла з мигдальною кислотою для всіх типів шкіри SesDerma Mandelac Scrub Face And Body забезпечує оптимально делікатний догляд за будь-якою шкірою, м'яко відлущує ороговілі клітини з поверхні шкіри, покращує проникнення поживних речовин і вітамінів вглиб, ретельно очищає пори, звільняє їх від забруднень і залишків себума, вирівнює тон і рельєф шкіри, підсилює його захисну функцію, стимулює клітини до оновлення і регенерації. Мікрогранули з поживними елементами завдяки застосуванню технології NANOTECH, проникають в найглибші шари дерми, забезпечують клітини необхідними вітамінами і мікроелементами, активізують відновлювати пошкоджені структури і підтримувати рівень пружності та еластичності. Скраб ефективно впливає на будь-яку шкіру, особливо корисний для жирної, проблемної шкіри з ознаками акне, вугровим висипом і недосконалостями мікрорельєфу. Мигдальна кислота - одна з м'яких AHA-кислот, тому вона підходить навіть для чутливої шкіри. Засіб може використовуватися як у звичайному догляді, так і для підготовки шкіри до салонних процедур та пілінгів. Підходить чоловікам та жінкам із будь-яким типом шкіри.

Призначення
- Глибоке очищення пор;
- Знижує рівень запалення;
- Вирівнює тон шкіри;
- Надає антисеборійну і антисептичну дію;
- Тонізує і вирівнює мікрорельєф;
- Масажує і стимулює клітини до оновлення;
- Розгладжує, додає шовковистість;
- Прискорює загоєння і регенерацію.

Властивості
Скраб відмінно справляється з усіма забрудненнями, видаляє їх швидко і безболісно, ​​не травмує клітини, зберігає їх структуру, стабілізує роботу сальних залоз, посилює і прискорює обмінні процеси, проводить м'який масаж клітин, що прискорює оновлення і регенерацію шкірного покриву.

Активні компоненти
Мигдальна кислота має самий щадящий вплив з усіх фруктових кислот, має бактерицидну дію, знімає запалення, очищає шкіру делікатно, але ефективно, освітлює зони пігментації, прискорює процеси загоєння і відновлення клітин, підвищує тонус шкіри, розгладжує дрібні мімічні зморшки.
Ромашка надає потужну антисептичну та протизапальну дію, усуває пігментацію, знімає роздратування, заспокоює і розгладжує покрив.
Поліетиленові мікрогранули делікатно усувають забруднення, не травмують шкіру, масажними рухами впливають на поверхню покриву, зміцнюють і стимулюють внутрішньоклітинні процеси відновлення.
Алое вера розгладжує і загоює дрібні пошкодження, знімає почервоніння і роздратування, інтенсивно зволожує, підвищує тонус і зберігає молодість клітин.

Результат
Скраб для обличчя і тіла ефективно бореться із забрудненнями і забитими порами, видаляє залишки шкірного жиру, очищає пори від бруду, пилу, відновлює природний гідроліпідний бар'єр шкіри. Шкіра насичена вітамінами та поживними речовинами, після легкого масажу поліетиленовими мікрогранулами активізуються всі внутрішньоклітинні процеси, посилюється кровообіг і насичення волокон киснем, шкіра розгладжується за рахунок масажного очищуючого впливу і тотального оновлення.

Застосування
Скраб-пілінг використовують 1-2 рази на день вранці і/або ввечері на вологу шкіру обличчя і тіла. М'якими масажними рухами засіб наноситься і розподіляється від центру до периферії, масаж проводять протягом 2-4 хвилин. Після цього рекомендується змити скраб великою кількістю проточної води.

Склад
Aqua, Perlite, Propanediol, Glycerin, Alcohol Denat, Polysorbate 20, Carbomer, Mandelic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita Extract, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Parfum, CI 15985

Скраб для обличчя і тіла з мигдальною кислотою для всіх типів шкіри SesDerma Mandelac Scrub Face And Body
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.