Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОНІК ДЛЯ ВОЛОССЯ ЗМІЦНЮЮЧИЙ З ПЕПТИДАМИ MEDI PEEL LED THERAPY TONIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Medi Peel
Тип продукту: Тонік
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Ослаблені
Виробник: Medi Peel
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Шкіра голови
Призначення товару:
  • Для зміцнення волосся
  • Від випадіння волосся
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Живлення
  • Проти свербежу
  • Заспокійлива дія
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Тонік для волосся зміцнюючий з пептидами Medi Peel Led Therapy Tonic фото
ОПИС

Тонік для волосся зміцнюючий з пептидами Medi Peel Led Therapy Tonic

Тонік для волосся зміцнюючий з пептидами Medi Peel Led Therapy Tonic це засіб з області космецевтики, який ефективно впливає на ослаблене і тьмяне волосся, зміцнює їх і відновлює від коренів до кінчиків. Лікувальний тонік показаний при випаданні і слабкості волосяних цибулин, лупи і свербінні, слабких і посічених волоссі. Порушення власної кутикули повертається до норми після застосування тоніка-спрея на основі пептидів, рослинних екстрактів і амінокислот, волосся перестає швидко жирніти, нормалізується гідроліпідний баланс шкіри голови, зміцнюються коріння і волосся стають сильними і здоровими. Особлива технологія LED допомагає пасмам знайти надійний захист від випадіння та руйнування і наділять їх насиченим блиском, надає світіння і сяйво.

Призначення
Інтенсивно живить і зволожує коріння і шкіру голови;
Зміцнює волосяні фолікули;
Відновлює пошкоджену кутикулу по всій довжині;
Збільшує прикореневий об `єм на тонкому волоссі;
Нормалізує роботу сальних залоз, знижує вироблення себума;
Усуває лупу та свербіж;
Бореться з грибковою та мікробною флорою;
Надає волоссю блиск, силу;
Захищає від зовнішніх факторів старіння.

Властивості
Тонер для зміцнення волосся у вигляді спрея забезпечує тонкому й ослабленому волоссю необхідні поживні речовини і вітаміни, підсилює їх структури, відновлює пошкоджені колагенові волокна, прискорює зріст і перешкоджає втраті волосся, робить їх гладкими і слухняними, надає неймовірний блиск і сяйво завдяки особливій формулі LED.

Активні компоненти
Комплекс 3 видів пептидів сприяє регенерації на клітинному рівні, підсилює і покращує кровотік, прискорює обмінні процеси в шкірі голови, діє глибоко на рівні епідермісу.
Кераміди зміцнюють волосяні структури, запобігають розвитку захворювань, що призводять до жирності і утворення лупи, регулюють жирність шкіри голови і волосся, ущільнюють захисний бар'єр шкіри.
Амінокислоти сприяють глибокому зволоженню, усувають сухість і свербіж, живлять і тонізують.
Екстракти водоростей, женьшеню і імбиру борються з втратою волосся, зміцнюють і підсилюють волосяні цибулини, стимулюють зростання сильного здорового волосся, розгладжують і загоюють кутикулу і розправляють лусочки.
Екстракти алое вера, ромашки, центели зволожують, усувають запалення, загоюють, дезінфікують, розслаблюють і заспокоюють шкіру голови.
Екстракти чорної квасолі і лаванди регулюють вироблення шкірного жиру, тонізують, освіжають, знімають роздратування, розгладжують волосся, дарують сяйво, природну м'якість.

Результат
Застосування спрею-тоніка дає швидкий і тривалий ефект, при якому волосся і шкіра голови жирніє рідше, волосся стає більш щільним і слухняним, гладким і блискучим, підвищується його рівень зволоження, нові волосяні цибулини міцні і сильні, пошкоджені структури повністю відновлюються, припиняється процес випадання і ламкості волосся.

Застосування
Флакон з тоніком енергійно струснути перед використанням. Нанести за допомогою дозатора на шкіру голови трохи засобу і масажними рухами втерти його. Для відчуття ефекту і більш стійкого результату використовуйте тонік 1-2 рази в день регулярно.

Склад
Purified Water, Ethanol, Butylene Glycol, Ginger Extract, Ginseng Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Octyldodecanol, Hydrogenated Lecithin, Ceramide 3, Phytosteril / Octyl Dodecylauroyl Glutamate, Hydrolyzed De Keratin, Black Bean Extract, Black Sesame Extract, Shao Root Extract, Everlasting Extract, Dog Dung Extract, Hydrolyzed Silk, Glycine, Refined, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Leucine, Alanine, Lysine, Al-han, Tyrosine, Phenylalanine, Threonine, Proline, Valine, Isoleucine, Histidine, Methionine, Cysteine, Urea, Disodium Phosphate, Biotin, Aloe Vera Leaf Extract, Lavender Flower Extract , Matricaria Flower Extract, Centella Extract, Green Tea Extract, Glycerin, Chopi Radish Extract, Pasqueflower Extract, Ussonia Extract, Mugwort Leaf Extract, Licorice Root Extract, Rosemary Leaf Extract, Bergamot Leaf Extract, Peppermint Leaf Extract, Freesia Extract, Fiji-60 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Salicylic Acid , Panthenol, Niacinamide, Allantoin, Clofenesin, Polysorbate 20, Citric Acid, Disodium Ideti, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethyl Hexyl Glycerin, Sodium Citrate, Nasturtium Extract, Coconut Palm Oil, Seaweed Extract, Brewer's Yeast Extract, Argan Kernel Oil, Fragrances.

Тонік для волосся зміцнюючий з пептидами Medi Peel Led Therapy Tonic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.