Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ПРОТИ ЗМОРШОК З ЕФЕКТОМ БОТОКСА MEDI PEEL BOR-TOX PEPTIDE AMPOULE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Medi Peel
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Medi Peel
Вік: 30+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Живлення
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Сироватка проти зморшок з ефектом ботокса Medi Peel Bor-Tox Peptide Ampoule фото
ОПИС

Сироватка проти зморшок з ефектом ботокса Medi Peel Bor-Tox Peptide Ampoule

Сироватка проти зморшок з ефектом ботокса Medi Peel Bor-Tox Peptide Ampoule призначена для зрілої шкіри, яка проявляє ознаки старіння у вигляді зморшок і тьмяного тону, зниження еластичності та погіршення тонусу. Шкіра після 30 років гірше виробляє колаген, знижується пружність і погіршується колір. Сироватка з комплексом пептидів проникає в глибокі шари дерми, активно зволожує і розгладжує зморшки зсередини, відновлює колагенові волокна, сприяє підвищенню пружності та еластичності шкіри. Сироватка містить активні компоненти на основі рослинних екстрактів і натуральних вітамінів, які прискорюють процеси регенерації та обмін речовин усередині клітин. Продукт має ефект ботокса, розгладжує шкіру, повертає їй еластичність і тонус, аналогічно уколам краси. Висока концентрація активних речовин допомагає досягти швидкого і стійкого результату. Сироватка відмінно лягає на поверхню шкіри, швидко сприймається клітинами та інтенсивно омолоджує і освіжає шкірний покрив на обличчі, допомагає продовжити молодість.

Призначення
Швидко і глибоко проникає в усі шари дерми;
Багатий склад омолоджуючих засобів;
Активне живлення і зволоження;
Насичує вітамінами і активними речовинами;
Прискорює відновлення на клітинному рівні;
Розгладжує зморшки;
Ущільнює шкіру, підсилює захисний бар'єр;
Заповнює пори і вирівнює заломи;
Вирівнює тон і рельєф;
Ефект ліфтингу як після ботокса.

Властивості
Сироватка глибокого проникнення сприяє підвищенню тонусу і пружності вікової шкіри під впливом пептидного комплексу, підсилює вироблення колагену, прискорює відновлення і обмінні процеси, розгладжує і усуває ознаки вікових змін, виштовхує зсередини дрібні зморшки, зменшує глибину і виразність глибоких зморшок, повертає шкірі сяйво і тонус.

Активні компоненти
Пептидний комплекс прискорює процеси регенерації і омолодження, глибоко живить і вітамінізує клітини, розгладжує зморшки і усуває заломи шкіри, позбавляє від пігментації і нерівностей рельєфу.
Стовбурові клітини рослинного походження стимулюють утворення і розвиток нових клітин, активізують процеси клітинного росту і відновлення.
Гідролізований колаген та еластин підвищує пружність і рівень еластичності шкіри, підсилює тонус покриву, стимулює вироблення власного колагену.
Аденозин і аргінін розгладжують зморшки зсередини, сприяють вирівнюванню і підтяжки шкіри, усувають зморшки, шкірні заломи, перешкоджаю розвитку ознак старіння, підтримують еластичність шкіри.
Рослинні екстракти чаги і анемаррени глибокого тонізують і підвищують рівень гідратації клітин, захищають від окисного стресу, вирівнюють тон і рельєф, нейтралізують патогенну мікрофлору, захищають від мікроорганізмів і подразнень.

Результат
Висококонцентрована сироватка для омолодження і підтяжки зрілої шкіри надає потужну ліфтингову і зміцнюючу дію, стимулює регенерацію колагенових волокон, підсилює вироблення еластину, робить шкіру свіжою, підтягнутою, тонізує і розгладжує дрібні зморшки, заповнює пористі ділянки і заповнює прогалини зруйнованих клітин колагену.

Застосування
Сироватка наноситься в невеликій кількості, всього декількох крапель достатньо для глибокого впливу. Легкими масажними рухами нанести і розподілити сироватку на шкіру обличчя, шиї та зони декольте, дочекатися повного поглинання. Приділити особливу увагу проблемним зонам.

Склад
Hydrolyzed Collagen, Purified Water, Butylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, 1,2-Hexanediol, Polyacrylamide, Lactobacillus / Pumpkin Ferment Extract, Lactobacillus / Soybean Fermented Extract, C13 -14 Isoparaffin, Polysorbate 20, Lactobacillus / Pomegranate Fermented Extract, Lactobacillus / Wasabi Root Fermented Extract, Sodium Hyaluronate, Ethyl Hexyl Glycerin, Yeast / Grape Fermented Extract, Allantoin, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Yeast Fermentation Filtrate, Laureth-7, Disodium Edta, Adenosine, Edelweiss Callus Culture Extract, Fertilizer, Hydrolyzed Elastin, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Palm Oil, Copper Tripeptide-I (10ppb), Acetyl Hexapeptide-8 (5ppb), Oligopeptide-32 (5ppb), Oligopeptide-29 (1ppb), Palmitoyl Pentapeptide-4 (1ppb)

Сироватка проти зморшок з ефектом ботокса Medi Peel Bor-Tox Peptide Ampoule
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.