Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР МІЦЕЛЯРНОЇ ВОДИ ДЛЯ НОРМАЛЬНОЇ І СУХОЇ ШКІРИ URIAGE EAU THERMALE MICELLAR WATER NORMAL TO DRY SKIN KIT (MICELLAR/WATER/500ML*2)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Урьяж
Тип продукту: Набір
Виробник: Uriage
Вік: 16+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Набір міцелярної води для нормальної і сухої шкіри Uriage Eau Thermale Micellar Water Normal To Dry Skin Kit (micellar/water/500ml*2) фото
ОПИС

Набір міцелярної води для нормальної і сухої шкіри Uriage Eau Thermale Micellar Water Normal To Dry Skin Kit (micellar/water/500ml*2)

До складу набору входить:

Термальна міцелярна вода для нормальної та сухої шкіри Uriage Thermal Micellar Water 2*500 мл.
Очищує від забруднень та залишків макіяжу шкіру обличчя та контуру очей.

Властивості
Дія міцелярної термальної води для нормальної та сухої шкіри Uriage Thermal Micellar Water Normal To Dry Skin ґрунтується на активних речовинах – міцелах, що притягують до себе, як магніт, надлишки себуму, бруд та косметику.

Активні компоненти
Гліцерин заповнює вологою дрібні зморшки, запобігає пересиханню.
Журавлина містить амінокислоти та флавоноїди, характеризується потужними антиоксидантними, антисептичними та антивіковими властивостями, знімає запалення, захищає. Збагачує вітамінами та корисними елементами, зволожує, тонізує, перешкоджає утворенню гіперпігментації, зміцнює стінки судин та імунітет, тонізує.
Очищаючі компоненти забезпечують м'яке видалення бруду, пилу та косметики. Підходять для частого застосування.
Ізотонічна термальна вода Урьяж зволожує, дарує комфорт, заспокоює, відрізняється високою сумісністю зі шкірою, усуває подразнення та запалення, загоює. Має високу концентрацію мінеральних речовин, посилює природний захист шкіри, усуває почервоніння.

Результат
Засіб наповнює чистотою, свіжістю, надає шкірі шовковистості.

Рекомендація до застосування
Очистити обличчя (в т.ч. контур очей) за допомогою косметичних дисків. Не потребує змивання водою.

Склад:
Aqua (Water, Eau), Polysorbate 20, Poloxamer 184, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Cetrimonium Bromide, Polyaminopropyl Biguanide, Parfum (Fragrance), Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Citrus.

Тестована під контролем офтальмологів.

Набір міцелярної води для нормальної і сухої шкіри Uriage Eau Thermale Micellar Water Normal To Dry Skin Kit (micellar/water/500ml*2)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.