Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ ДЛЯ СОСКІВ WELEDA NIPPLE BALM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Weleda
Тип продукту: Бальзам
Виробник: Weleda AG
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Соски
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Антибактеріальна дія
  • Відновлення
  • Загоєння шкіри
  • Від подразнення шкіри
  • Живлення
  • Від сухості і тріщин
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Німеччина
Бальзам для сосків Weleda Nipple Balm фото
ОПИС

Бальзам для сосків Weleda Nipple Balm

Повністю натуральний бальзам для сосків розроблений акушерами та фармацевтами Weleda. Він заспокоює біль у сосках та забезпечує ефективний догляд під час вагітності та після пологів. Високо очищений ланолін зволожує та захищає ніжну шкіру від пересихання та натирання, а сосок – від потрапляння інфекції через тріщинки. Оливкова та соняшникова олії у складі живлять і пом'якшують шкіру, усувають тріщини на початкових етапах, а екстракт органічної календули має протизапальну, антибактеріальну та регенеруючу дію, допомагає швидко усунути тріщинки та подразнення, бджолиний віск живить ділянку ареоли. Без запаху. Підходить для частого використання, безпечний для мами та малюка. Випускається у тубі об'ємом 25 г.

Призначення
Бальзам застосовується під час вагітності та грудного вигодовування малюка, коли шкіра ареол та сосків потребує особливого догляду. Допомагає швидко усунути сухість, тріщини, подразнення та болючі відчуття.

Властивості:

  • 100% натуральний, без ароматизаторів та ефірних олій.
  • Не потрібно витирати перед годуванням.
  • Містить комбінацію компонентів, які значно підвищують ефективність засобу та допомагають швидко усунути біль, запалення та тріщини.
  • Підходить для частого використання до та після годування груддю.

Активні компоненти
Ланолін за складом дуже близький до жирового шару шкіри людини, здатний поєднуватися з водою. Його одержують після стрижки овець із сирої вовни. Компонент нормалізує баланс ліпідів на поверхні шкіри, що допомагає зменшити втрату вологи та завдяки цьому забезпечує м'якість та гладкість шкірних покривів.
Олія соняшнику доглядає шкіру, містить ненасичені жирні кислоти (лінолеву та масляну).
Неомильна фракція олії соняшника містить велику кількість фітостиролів, посилює бар'єрні функції шкіри, захищаючи її від втрати вологи.
Олія оливи доглядає шкіру, містить ненасичену масляну кислоту.
Екстракт календули має заспокійливу та регенеруючу дію завдяки вмісту каротиноїдів, флавоноїдів та сапонінів.
Бджолиний віск захищає шкіру від пересихання.

Рекомендації до застосування
Під час вагітності. За 6-8 тижнів до пологів наносьте засіб на соски у разі їх сухості.
Грудне вигодовування. Після кожного годування обережно промокніть шкіру насухо і/або дайте грудям провітритися. Делікатними рухами нанесіть невелику кількість бальзаму на сосок та ареолу. Не потрібно витирати бальзам перед наступним годуванням. Можна користуватися будь-коли, коли виникає така необхідність.
Спортсменам. Перед заняттями спортом наносьте засіб на уражені ділянки, схильні до натирання.

Склад:
Lanolin, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Olea Europaea (olive) Fruit Oil, Calendula Officinalis Extract, Cera Alba (beeswax), Lanolin Alcohol, Tocopherol**
**інгредієнт із сировини ланолін.

Не містить парабени, синтетичні ароматизатори, консерванти, мінеральні олії. Сертифіковано NaTrue як натуральна органічна косметика. Не тестується на тваринах.

Бальзам для сосків Weleda Nipple Balm
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.