Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ДЛЯ РЕКОНСТРУКЦІЇ ПОВЕРХНІ ПОШКОДЖЕНОГО ТА ОСЛАБЛЕНОГО ВОЛОССЯ VICHY DERCOS KERA-SOLUTIONS RESURFACING SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Vichy
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Ослаблені
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для зміцнення волосся
  • Відновлення
  • Очищення
  • Живлення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Шампунь для реконструкції поверхні пошкодженого та ослабленого волосся Vichy Dercos Kera-Solutions Resurfacing Shampoo фото
ОПИС

Шампунь для реконструкції поверхні пошкодженого та ослабленого волосся Vichy Dercos Kera-Solutions Resurfacing Shampoo

Хімічні, механічні та термічні агресивні фактори призводять до погіршення структури волосся, втрати кератину і, як результат, виснаження. Локони стають дуже пошкодженими: грубими, тьмяними, ламкими. Завдяки мікро-заповнюючій формулі шампунь для відновлення пошкодженого волосся Vichy Dercos Kera-Solutions Resurfacing Shampoo реконструює поверхню волосяного покриву, ослабленого під впливом зовнішніх факторів. Комбінація про-кератинового комплексу та алантоїну робить цей відновлюючий шампунь ідеальним для захисту волокон, а також заспокоює та пом'якшує чутливу шкіру голови. Випускається в об'ємі 250 мл.

Призначення
Шампунь для пошкодженого волосся очищає, відновлює його з першого застосування, надає гладкості та блиску. Знімає подразнення та надає м'якості епідермісу голови.

Активні компоненти
Про-кератин 2,0% – комплекс компонентів, що містить кокосове масло та кератин для глибокої реконструкції, зволоження та захисту локонів.
Аллатоїн – заспокійливий інгредієнт, який усуває подразнення епідермісу голови та пом'якшує пасма.

Рекомендації до застосування
Нанесіть засіб у невеликій кількості на шкіру голови та вологі пасма. Делікатно помасажуйте та ретельно змийте водою. У разі потрапляння засобу в очі негайно промийте їх водою.

Склад:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Sodium, Chloride, Parfum, Acetic Acid, Allantoin, Amodimethicone, Carbomer, Ci 77891, Citric Acid, Coco-betaine, Cocos Nucifera Oil, Fumaric Acid, Glycol Distearate Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hexylene Glycol, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Mica, Peg-100 Stearate Phenoxyethanol, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Steareth-6, Trideceth-10, Trideceth-3.

Розроблено спеціально для чутливої шкіри голови. Протестовано під контролем дерматологів.

Шампунь для реконструкції поверхні пошкодженого та ослабленого волосся Vichy Dercos Kera-Solutions Resurfacing Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.