Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДНОВЛЮВАЛЬНА 2-ХВИЛИННА МАСКА ДЛЯ РЕКОНСТРУКЦІЇ ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ VICHY DERCOS KERA-SOLUTIONS RESTORING 2-MIN MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Vichy
Тип продукту: Маска
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Ослаблені
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для зміцнення волосся
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Живлення
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Відновлювальна 2-хвилинна маска для реконструкції пошкодженого волосся Vichy Dercos Kera-Solutions Restoring 2-min Mask фото
ОПИС

Відновлювальна 2-хвилинна маска для реконструкції пошкодженого волосся Vichy Dercos Kera-Solutions Restoring 2-min Mask

Механічні, термічні та хімічні агресивні фактори призводять до погіршення структури та виснаження волосся, втрати кератину. Воно стає грубим, тьмяним, ламким. Відновлююча маска для пошкодженого волосся розроблена спеціально для реконструкції ослаблених пасм і чутливої шкіри голови, які піддаються частим агресивним впливам. Потужна комбінація високоефективних інгредієнтів у легкій формулі, що не обтяжує, заповнює мікропошкодження кутикули волосинки, інтенсивно відновлюючи її по всій довжині. Маска для відновлення волосся захищає та надає природного блиску. Випускається в об'ємі 200 мл.

Призначення
Маска для волосся від ламкості зміцнює, відновлює та ущільнює структуру волосяного покриву. Має зволожуючі, розгладжуючі та пом'якшувальні властивості.

Активні компоненти
Про-кератин 4,0% – комплекс інгредієнтів, що містить кокосову олію та кератин для глибокого відновлення, зволоження та захисту шевелюри.
Вітамін В5 – потужний зволожуючий агент, який огортає кутикулу волосинки, формуючи на її поверхні захисну плівку, що дихає, завдяки чому локони захищені й ефективно відбивають світло.

Результат
Відновлення пасм після першого використання, живлення волосяного волокна без обтяження, полегшення розчісування. Більш блискучі, гладкі, м'які локони.

Рекомендації до застосування
Нанесіть засіб на вологе волосся, уникаючи коренів. Делікатно розподіліть по всій довжині, залиште на 2 хвилини, після чого ретельно змийте водою. У разі попадання в очі негайно промийте їх водою.

Склад:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Dicetyldimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Cetrimonium Chloride, Acetic Acid, Amodimethicone, Cetyl Esters, Chlorhexidine, Digluconate, Dimethicone, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Peg-100 Stearate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Steareth-6, Tartaric Acid, Trideceth-10, Trideceth-3, Trisodium Hedta, Parfum/ Fragrance.

Розроблено спеціально для чутливої шкіри голови. Протестовано під контролем дерматологів.

Відновлювальна 2-хвилинна маска для реконструкції пошкодженого волосся Vichy Dercos Kera-Solutions Restoring 2-min Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.