Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СКРАБ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ MR.SCRUBBER SODA SCRUB

Час застосування: Універсальний
Бренд: Mr.Scrubber
Тип продукту: Скраб
Виробник: Mr.Scrubber
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Від акне
  • Матування
  • Відновлення
  • Від подразнення шкіри
  • Відлущування
  • Очищення
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Скраб для обличчя Mr.Scrubber Soda Scrub фото
ОПИС

Скраб для обличчя Mr.Scrubber Soda Scrub

Призначення
Делікатний скраб для обличчя на основі соди глибоко очищає пори, ретельно видаляє відмерлі клітини і не травмує шкіру обличчя. Виражена протизапальна і дезинфікуюча дія дозволяє значно зменшити кількість висипань, усунути існуючі та уникнути появи нових прищів, зробити шкіру гладкою, ніжною і матовою.

Активні компоненти
- сода як дуже делікатний ексфоліант ніжно впливає на верхній шар епідермісу, очищає пори від всіх видів забруднень, сприяє їх звуженню, розгладжує і пом'якшує шкіру. Вона злегка підсушує обличчя, усуває роздратування і запальні процеси, сприяє швидкому загоєнню мікропошкоджень;
- масло ши заспокоює і відновлює шкіру, розгладжує зморшки. Воно миттєво всмоктується шкірою, зберігає необхідний рівень її зволоженості протягом дня;
- ефірне масло грейпфрута прискорює місцевий обмін речовин, покращує живлення клітин і активізує власні процеси відновлення і омолодження. Воно діє як потужний антиоксидант, а також має виражені протизапальні та дезінфікуючі властивості, суттєво зменшує кількість висипань, робить шкіру ідеально гладкою, свіжою та ніжною;
- масло персикових кісточок зволожує, пом'якшує і тонізує шкіру, покращує тон і текстуру.

Результат
Шовковиста, ніжна шкіра без подразнень; матування; усунення акне, постакне; відновлення та підвищення пружності; вирівнювання тону і текстури.

Рекомендація до застосування
Нанесіть скраб на вологе обличчя, ніжно масажуйте протягом 2-3 хв, після чого ретельно змийте водою. Використовуйте засіб 1-2 рази в тиждень. Уникайте області навколо очей і зон з відкритими ранами, запальними процесами, висипаннями.
Примітка. При зберіганні скраб може злегка затвердіти. Це ніяк не впливає на його властивості. Щоб повернути йому пластичність, перед використанням необхідну кількість засобу розітріть в долонях.

Склад:
Aqua, Sodium Hydroxide, Sodium cocoyl isethionate, Cocamidopropyl betaine, Stearic acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Grapefruite (Citrus paradisi) Essential Oil, Peach Kernel Oil, Isopropylpalmitate, Glycerin (99.5%), Phenoxyethanol, Perfume.

Скраб для обличчя Mr.Scrubber Soda Scrub
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.