Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-КОНТУР АНТИВІКОВИЙ ДЛЯ ЗОНИ НАВКОЛО ОЧЕЙ SESDERMA SAMAY ANTI-AGING EYE CONTOUR CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем-контур антивіковий для зони навколо очей SesDerma Samay Anti-Aging Eye Contour Cream фото
ОПИС

Крем-контур антивіковий для зони навколо очей SesDerma Samay Anti-Aging Eye Contour Cream

Крем-контур антивіковий для зони навколо очей SesDerma Samay Anti-Aging Eye Contour Cream спеціально для зрілої шкіри після 30 років, створений з включенням активних речовин, укладених в гліцеринові мікрокапсули Sensisomes. Живильні речовини активізують внутрішньоклітинні обмінні процеси, оновлення клітин, розгладжують і освітлюють тонку шкіру, нормалізують гідробаланс, усувають потемніння і набряклість. Шкіра насичується мікроелементами і мінералами, крем знімає напругу і втому чутливої ​​зони, має розслаблюючу дію, скорочує і вирівнює зморшки, розгладжує гусячі лапки, перешкоджає розвитку вікових змін і уповільнює руйнування клітин віковими факторами.

Призначення
Глибоко проникає в підшкірні шари;
Підвищує рівень гідратації;
Підсилює захисну функцію;
Знімає втому і стрес;
Захищає від вільних радикалів;
Усуває набряклість і потемніння;
Підвищує щільність і пружність шкіри;
Розгладжує і омолоджує;
Відновлює структуру клітин.

Властивості
Контурний крем стабілізує стан шкіри, покращує структуру, зміцнює захисний бар'єр, підвищує проникаючу здатність до сприйняття вітамінів і поживних речовин, клітини капілярів стають щільнішими, зникають темні кола і набряки, шкіра розгладжується за рахунок активного складу, його глибокого проникнення та інтенсивного розслабляючого ефекту.

Активні компоненти
Альфа-глюкан + молочний білок значно підвищують захисний рівень шкірного бар'єру, пом'якшують і підвищують місцевий імунітет шкіри.
Масла ши і солодкого мигдалю надають інтенсивний зволожуючий і живильний вплив, підвищують здатність клітин до самовідновлення і регенерації, підсилюють енергію і активність клітин, пом'якшують і розгладжують дрібні мімічні зморшки.
Алантоїн і гліцерин зволожують на всіх шарах епідермісу, покращують загальний стан шкіри, забезпечують м'якість, розгладжують, живлять і допомагають зберегти вологу в клітинах від випаровування.
Екстракти ромашки та календули мають антисептичну і заспокійливу дію, знижують рівень запалення, загоюють ранки і тріщинки, усувають почервоніння, тонізують, вирівнюють, покращують колір і рельєф, підтримують здоровий стан чутливої ​​шкіри.
Екстракт насіння індиго володіє освітлюючим ефектом, зменшує темні кола, знімає запалення, підсилює постачання клітин киснем, сприяє розслабленню волокон.
Біоретиноли активізують обмін речовин на рівні клітин, посилюють синтез колагену і еластину.

Результат
Крем-контур підсилює захисні властивості шкіри, підвищує пружність і рівень вироблення власного колагену і еластину, зміцнює волокна і стінки капілярів, сприяє розслабленню структурних ниток і стимулює їх відновлення. Шкіра виглядає відпочившою, світлою і гладкою, насиченою поживними речовинами і енергією.

Застосування
Крем наноситься на чисту і висушену шкіру області навколо очей м'якими масажними рухами в невеликій кількості до повного поглинання. Можна використовувати вранці та/або ввечері. Засіб містить біо-ретиноїди і вводиться до догляду поступово, з 2-х разів на тиждень до щоденного застосування.

Склад
AQUA, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-3 DISTEARATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER EXTRACT, ALLANTOIN, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, BAKUCHIOL, BENZOIC ACID, BIDENS PILOSA, EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, DISODIUM EDTA, ELAEIS GUINEENSIS OIL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, LACTIS PROTEINUM, LACTOSE, LECITHIN, LINUM USITATISSIMUM SEED OIL, PARFUM, POLYSORBATE 20, PROPANEDIOL, SODIUM HYDROXIDE, TEPHROSIA PURPUREA SEED EXTRACT, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHYL CITRATE, XANTHAN GUM.

Крем-контур антивіковий для зони навколо очей SesDerma Samay Anti-Aging Eye Contour Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.