Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА АНТИВІКОВА ДЛЯ СУХОЇ ТА ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ SESDERMA SAMAY ANTI-AGING SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Сироватка
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Від подразнення шкіри
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Сироватка антивікова для сухої та чутливої шкіри SesDerma Samay Anti-Aging Serum фото
ОПИС

Сироватка антивікова для сухої та чутливої шкіри SesDerma Samay Anti-Aging Serum

Сироватка антивікова для сухої і чутливої ​​шкіри SesDerma Samay Anti-Aging Serum розроблена з урахуванням особливостей і потреб вікової чутливої ​​шкіри після 30 років. Коли шкірі недостатньо власного колагену і еластину, концентрована сироватка підвищує рівень гідратації і пружності, сприяє вирівнюванню рельєфу, розгладжує зморшки, робить чіткіші лінії підборіддя, повертає овал обличчя. Вміст мікро-гранульованого гліцерину в капсулах Sensisomes забезпечує гідний ефект оновлення та омолодження шкіри. Натуральний склад засобу захищає від впливу щоденного окисного стресу, нейтралізує агресивний вплив зовнішніх чинників, допомагає надовго зберегти молодість і здоров'я шкіри.

Призначення
Глибока гідратація на кожному з рівнів дерми;
Вирівнює тон і рельєфи;
Захищає від вільних радикалів;
Перешкоджає руйнуванню клітинних структур;
Позбавляє від нестачі вологи;
Прискорює процеси регенерації;
Активізує оновлення епідермального шару.

Властивості
Сироватка з активними компонентами надає довгострокову відновлюючу дію на шкіру 30+, знімає ознаки стресу і втоми, мінімізує прояви зморшок і в'ялості, усуває недосконалості рельєфу, сприяє оптимальній гідратації, підтримує рівень пружності, підвищує імунітет шкіри, стимулює вироблення колагену, уповільнює процеси розвитку ознак старіння .

Активні компоненти
Альфа-глюкан-олігосахарид відноситься до ряду пробіотиків для шкіри, який підтримує її здорову мікрофлору, покращує метаболізм, прискорює внутрішньоклітинні процеси.
Молочний білок благотворно діє на чутливу шкіру, заспокоює її, насичує корисними компонентами, розгладжує, покращує її загальний стан, оберігає структуру, добре поглинається, стимулює оновлення на клітинному рівні.
Алантоїн забезпечує потужний зволожуючий ефект сухій і чутливій шкірі, вирівнює рельєфні ділянки, інтенсивно захищає шкіру від зовнішнього впливу вільних радикалів, стимулює омолодження.
Екстракт ромашки надає ранозагоювальну, протизапальну, антисептичну дію, діє проти розвитку ознак старіння, активізує процеси регенерації і омолодження.

Результат
Анти-ейдж сироватка підвищує рівень гідратації сухої і чутливої ​​шкіри, підвищує її захисний бар'єр, підсилює внутрішньоклітинні реакції, підвищує проникаючу здатність шкіри до сприйняття корисних речовин і мікроелементів. Шкіра набуває рівного тону, розгладжуються дрібні і середні зморшки, поліпшується колір обличчя, загальний стан шкіри, підвищується пружність і тонус. Шкіра насичується вітамінами, набуває внутрішнього сяйва і гладкості, виглядає молодою, доглянутою.

Застосування
Після етапу очищення і тонізації наносити сироватку в кількості декількох крапель на шкіру обличчя, шиї і декольте масажними рухами до повного поглинання засобу. Використовувати 2 рази в день вранці і ввечері перед застосуванням свого основного крему. Засіб містить біо-ретиноїди і вводиться догляду поступово, з 2-х разів на тиждень до щоденного застосування.

Склад
Aqua, Glycerin, Isostearyl Isostearate, Bellis Perennis Flower Extract, Chamomilla Recutita Extract, Caprylic / Capric Triglyceride, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Allantoin, Bakuchiol, Benzoic Acid, Bidens Pilosa Extract, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Flower Extract, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA , Elaeis Guineensis Oil, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Lactis Proteinum, Lactose, Lecithin, Linum Usitatissimum Seed Oil, Parfum, Polysorbate 20, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Triethyl Citrate, Withania Somnifera Root Extract, Xanthan Gum.

Сироватка антивікова для сухої та чутливої шкіри SesDerma Samay Anti-Aging Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.