Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ГЕЛЬ АНТИВІКОВИЙ ДЛЯ ЖИРНОЇ ШКІРИ SESDERMA ACGLICOLIC 20 MOISTURIZING

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем-гель антивіковий для жирної шкіри SesDerma Acglicolic 20 Moisturizing фото
ОПИС

Крем-гель антивіковий для жирної шкіри SesDerma Acglicolic 20 Moisturizing

Крем-гель антивіковий для жирної шкіри SesDerma Acglicolic 20 Moisturizing створений для боротьби з першими ознаками старіння на молодий шкірі 25+. Високий вміст гліколевої кислоти в складі робить гель продуктом номер 1 для власниць проблемної шкіри, схильної до висипань, лущення, жирного блиску, подразнень. Лікарський засіб швидко усуває відчуття стягнутості, свербіж і сухість шкіри, допомагає уникнути утворення зморшок і нерівностей рельєфу, згладжує недосконалості шкіри, нормалізує вироблення шкірного жиру, піклується про чистоту пор. Можна використовувати на підготовчому етапі перед пілінгом, застосування ретиноїдів.

Призначення
Глибоке зволоження та живлення шкіри;
Коригує ознаки вікових змін;
Відновлення природних процесів клітинного омолодження;
Стимулює утворення і вироблення колагену;
Розгладжує зморшки, освітлює пігментацію;
Усуває темні кола та набряки;
Омолоджує і вирівнює тон шкіри;
Відновлює клітини шкіри після хімічного пілінгу;
Захищає від раннього старіння;
Пом'якшує, підвищує тонус і еластичність;
Підходить для чутливої ​​шкіри.

Властивості
Гель з антивіковим ефектом насичує клітини шкіри поживними елементами і мінералами, які допомагають позбутися від передчасної в'ялості і обвисання шкіри, усувають жирний блиск, контролюють роботу сальних залоз, підсушують і очищають зони висипань, перешкоджають утворенню нових прищів, розвитку акне, ефективно готують шкіру до хімічного пілінгу і прискорюють регенерацію після процедур, оберігають клітини від руйнування вільними радикалами, а значить, подовжують молодість шкіри, повертають їй здорове сяйво і пружність.

Активні компоненти
Гліколева кислота активно зволожує шкіру, усуває ороговілі клітини, пом'якшує грубі і шорсткі ділянки, покращує проникаючу здатність шкіри до сприйняття поживних речовин і вітамінів.
Сечовина і алантоїн мають заспокійливу дію, знімають відчуття сухості, позбавляють від лущення, знижують рівень запалення, прискорюють регенерацію пошкоджених ділянок, вирівнюють тон шкіри.
Колаген повертає покрову пружність, підвищує еластичність і тургор, сприяє розгладженню зморшок, як дрібних так і глибоких, перешкоджає утворенню нових зморшок і заломів.
Гіалуронова кислота і алое вера підвищують рівень гідратації шкіри, прискорюють її розгладження, усувають дрібні зморшки, допомагають зберегти цілісність і молодість клітин, насичують їх поживними речовинами і перешкоджають випаровуванню вологи.

Результат
Гель володіє легкою консистенцією, яка вбирається клітинами шкіри за короткий час, дає швидкий і тривалий результат. Вікова шкіра 25+, схильна до жирності і висипань, стає більш чистою і гладкою, розгладжується і набуває колишню пружність, підвищується її тонус і еластичність. Крем-гель прекрасно освітлює пігментацію, вирівнює тон шкіри, покращує її стан, структуру і омолоджує.

Застосування
Гель наноситься на очищену шкіру м'якими рухами по масажних лініях обличчя, шиї та зони декольте. Дати повністю вбратися. Використовувати щодня 1-2 рази на день. Можна застосовувати на область навколо очей.

Склад
Aqua, Glycolic Acid, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Ethylhexanoate, Caprylic / Capric Triglyceride, Cyclohexasiloxane, Lauryl PEG / PPG-18/18 Methicone, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Ammonium Hydroxide, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ascorbyl Glucoside, Sodium Pca, Bisabolol, Urea, Eryngium Maritimum Callus Culture Filtrate, Hydrolyzed Collagen, Allantoin, Ergothioneine, Dimethiconol, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Dipropylene Glycol, Lecithin, Alcohol, Polysorbate 20, Sodium Lactate, Limonene, Butylparaben, Phenoxyethanol, Isobutylparaben, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Alpha-isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate.

Крем-гель антивіковий для жирної шкіри SesDerma Acglicolic 20 Moisturizing
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.