Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АМПУЛИ ПРОТИ СТАРІННЯ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ШКІРИ SESDERMA ACGLICOLIC CLASSIC FORTE

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Ампули
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Ампули проти старіння для всіх типів шкіри SesDerma Acglicolic Classic Forte фото
ОПИС

Ампули проти старіння для всіх типів шкіри SesDerma Acglicolic Classic Forte

Ампули проти старіння для всіх типів шкіри SesDerma Acglicolic Classic Forte розроблені для боротьби з ознаками старіння, підтримки тонусу і підвищення пружності шкіри після 30 років, коли кількість власного колагену значно зменшується, шкіра втрачає вологу і еластичність. Ампульний засіб з високим вмістом гліколевої кислоти продовжує молодість шкіри, підсилює щільність і розгладжує дрібні нерівності.

Призначення
Активно зволожує клітини, перешкоджаючи сухості;
Запобігає випаровуванню вологи з клітин;
Підсилює захисні властивості шкіри;
Підвищує пружність і тонус;
Покращує структуру шкіри;
Стимулює вироблення колагену;
Бореться зі зморшками, перешкоджає появі нових;
Усуває висипання, акне, темні кола;
Підвищує місцевий імунітет;
Сприяє омолодженню на клітинному рівні.

Властивості
Формула засобу проти старіння має в основі глікопротеїни, які пом'якшують ороговілі шари клітин і прискорюють синтез колагену, підвищують еластичність і тонус шкіри. Концентрат інтенсивно бореться з віковими змінами шкіри після 30 років, надає протизапальну, ранозагоювальну, регенеруючу дію, продовжує молодість шкіри шляхом активізації внутрішньоклітинних процесів регенерації і омолодження.

Активні компоненти
Гліколева кислота надає на шкіру омолоджуючу дію, стимулює клітинне оновлення, розгладжує мікрорельєф, надає шкірі сяйво і свіжість.
Екстракт водоростей містить корисні мікроелементи і мінерали, які забезпечують шкірі зволоження, живлення і підвищують її здатність до регенерації.
Екстракт зародків пшениці омолоджує і тонізує втомлену в'ялу шкіру, прискорює її гідратацію і насичення поживними речовинами, високий вміст каротиноїдів і селену забезпечує антиоксидантний захист від дії вільних радикалів і руйнування клітинних структур.
Соєвий екстракт глибоко зволожує шкіру, сприяє відлущування огрубілого шару дерми, усуває сухість і лущення шкіри, насичує клітини поживними речовинами, стимулює оновлення.

Результат
Ампули з гліколевою кислотою активно поглинаються в клітини шкіри, надають миттєву дію, розгладжують зморшки, освіжають колір обличчя, знімають симптоми втоми і стресу, освітлюють і пом'якшують шкіру. Шкіра легше і швидше сприймає вітаміни і поживні елементи, насичується киснем, швидше виробляє колаген. Зникають темні кола і набряки, шкіра стає більш пружною і гладенькою, свіжою і оновленою.

Застосування
На очищену шкіру обличчя, шиї і області декольте наносити масажними рухами до повного вбирання. Частота застосування - 1-2 рази в тиждень. Під час проведення процедур хімічного пілінгу з гліколевою кислотою використовувати ампули після кожної процедури.

Склад
Aqua, Glycolic Acid, Alcohol Denat, Propylene Glycol, Ammonium Hydroxide, Polysorbate 20, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Alcohol, Allantoin, Alpha-Isomethyl Ionone, Ascorbyl Glucoside, Bisabolol, Centella Asiatica Extract, Citric Acid, Disodium EDTA , Epilobium Angustifolium Leaf Extract, Ergothioneine, Ethylhexylglycerin, Ethylparaben, Fucus Vesiculosus Extract, Glycolic Acid, Hydrolyzed Collagen, Lactic Acid, Lecithin, Malic Acid, Methylparaben, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG / PPG-20/6 Dimethicone, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Propylparaben, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Tartaric Acid, Tocopheryl Acetate, Trideceth-9, Triethanolamine, Triisopropanolamine, Urea.

Ампули проти старіння для всіх типів шкіри SesDerma Acglicolic Classic Forte
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.