Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧА ОЛІЯ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ SESDERMA ATOPISES MOISTURIZING OIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Олія
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • При атопічному дерматиті
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Схильна до атопії
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Зволожуюча олія для чутливої шкіри SesDerma Atopises Moisturizing Oil фото
ОПИС

Зволожуюча олія для чутливої шкіри SesDerma Atopises Moisturizing Oil

Зволожуючий масло для чутливої ​​шкіри SesDerma Oil Moisturizing Atopises на основі технології NANOTECH з використанням наночастинок, які покращують проникаючу здатність шкіри, прискорюють доставку поживних елементів в найглибші шари шкіри. Масло надає комплексну дію на суху і чутливу шкіру, схильну до атопічного дерматиту, незалежно від віку - інтенсивно зволожує, живить, наповнює енергією вітамінів і мінералів, містить елементи, які забезпечують заспокійливий ефект роздратованої шкіри.

Призначення
Глибоке зволоження і збереження вологи в клітинах;
Знімає роздратування і почервоніння;
Заспокійлива дія;
Антиоксидантний захист;
Збереження структури і гідро-ліпідного балансу;
Зміцнює захисний бар'єр;
Підсилює місцевий імунітет.

Властивості
Масло зі зволожуючим ефектом володіє потужним заспокійливою і антиоксидантною дією, яке забезпечує збереження цілісності структурних компонентів клітин, нормалізацію гідро-ліпідного балансу, вирівнює шкіру, усуває лущення, подразнення, ознаки атопії, сприяє загоєнню шкіри, стимулює клітинне оновлення, активізує обмін речовин, прискорює процеси регенерації.

Активні компоненти
Кераміди підсилюють протектор шкіри, забезпечують глибоке зволоження і збереження вологи в клітинних мембранах, захищають від впливу ультрафіолету і окисного стресу.
Масло звіробою покращує якість і структури шкіри, сприяє посиленню регенерації, прискорює загоєння і знімає запалення, бореться з вільними радикалами, оберігає клітини від руйнування, надає потужну зволожуючу дію, посилює і ущільнює гідроліпідний бар'єр, зміцнює захисний шар.

Результат
Засіб на основі керамідів має ніжну масляну консистенцію і легку формулу, яка швидко досягає найглибших шарів і має протизапальний, зволожуючий і оновлюючий вплив. Масло інтенсивно живить і лікує проблемні зони, уражені атопічним дерматитом, загоює вогнища запалення, знімає роздратування і почервоніння, сприяє прискоренню регенерації і повного оновлення шкіри на клітинному рівні. Завдяки збалансованій формулі і натуральним компонентам, ризик розвитку інфекції зводиться до нуля, шкіра отримує необхідні поживні речовини і мікроелементи, насичується вітамінами, клітини розслабляються, розгладжуються, підвищується їх здатність до самовідновлення і регенерації.

Застосування
Пропонує два способи використання зволожуючого масла. 1. Як засіб для усунення проблемних зон, живлення та зволоження сухої шкіри. Розподілити по масажних лініях засіб на очищену і висушену шкіру після душу. 2. Для розслаблення і отримання терапевтичного ефекту очищення шкіри з атопічними проявами. Перед тим, як прийняти ванну, додайте кілька крапель олії з флакона в воду.

Склад
Helianthus Annuus Seed Oil, Pollen Extract, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Hypericum Perforatum Flower Extract, Glycine Soja Extract, Glycina Soja Oil Unsaponifiables, Ceramide Ng, Triticum Vulgare Germ Oil Unsaponifiables, Tocopherol.

Зволожуюча олія для чутливої шкіри SesDerma Atopises Moisturizing Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.