Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДИТЯЧИЙ ЛОСЬЙОН ДЛЯ ТІЛА ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ SESDERMA BABYSES BODY LOTION

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Лосьйон
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Захист
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Дітям
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Дитячий лосьйон для тіла зволожуючий для чутливої шкіри SesDerma Babyses Body Lotion фото
ОПИС

Дитячий лосьйон для тіла зволожуючий для чутливої шкіри SesDerma Babyses Body Lotion

Дитячий лосьйон для тіла зволожуючий для чутливої ​​шкіри SesDerma Babyses Body Lotion розроблений з урахуванням особливостей дитячої шкіри, її нездатністю повноцінно протистояти впливу зовнішніх факторів. Натуральна формула засобу має легку консистенцію, швидко проникає в шкіру, вбирається клітинами і сприятливо впливає.

Призначення
Глибоко зволожує дитячу шкіру;
Надає живильну дію;
Пом'якшує і підтримує гідробаланс;
Захищає від факторів навколишнього середовища;
Прискорює загоєння;
Знижує рівень подразнення;
Має протизапальний ефект.

Властивості
Дитячий лосьйон це ніжне молочко, яке живить і зволожує дитячу шкіру, містить виключно натуральні компоненти, які захищають шкіру від згубного впливу вільних радикалів і ультрафіолетового випромінювання, усуває подразнення і почервоніння, загоює ранки і мікротріщини, пом'якшує і робить шкіру малюка гладкою.

Активні компоненти
Екстракт ромашки підсилює і покращує кровообіг клітин, підвищує еластичність шкіри, надає делікатний вплив на чутливу шкіру, має протизапальну і ранозагоювальну дію.
Екстракт календули пом'якшує і загоює ранки, знижує рівень подразнення, робить шкіру гладкою і ніжною.
Арніка + мімоза це джерело антиоксидантів, виводить токсини, активізує внутрішньоклітинні процеси обміну речовин, включають мікроелементи, заспокоюють подразнення.
Екстракт гарцинії має глибоку поживну і захисну дію, зміцнює захисний бар'єр, стимулює шкірні клітини до самовідновлення.

Результат
Легкий дитячий лосьйон надає пом'якшувальну і заспокійливу дію, зволожує і оберігає ніжну шкіру від шкідливого ультрафіолету і пересихання, зміцнює його захисний бар'єр, сприяє швидкому загоєнню подразнень.

Застосування
Лосьйон застосовується після ванни або душу на очищену і висушену шкіру дитини. Розподілити засіб масажними рухами, використовувати в міру потреби. Не містить парабенів, барвників і консервантів.

Склад
Aqua, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Propanediol, Garcinia Indica Seed Buttter, Arachidyl Alcohol, Caprylic / Capric Triglyceride, Chamomilla Rectum Extract, Behenyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Arachidyl Glucoside, Triethanolamine, Xanthan Gum Carbomer, Cetyl Alcohol, Disodium Edta, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Calendula Officinalis Flower Extract, Butylene Glycol, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Squalene, Ceramide Np, Ehtylhexylglycerin, Parfum.

Дитячий лосьйон для тіла зволожуючий для чутливої шкіри SesDerma Babyses Body Lotion
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.