Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕКСТРАКТ ВИНОГРАДНИХ КІСТОЧОК SOLGAR GRAPE SEED EXTRACT

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Екстракт
Рекомендується при:
  • Підвищений рівень холестерину в крові
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Атеросклероз
  • Ламкість судин
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Екстракт виноградних кісточок Solgar Grape Seed Extract фото
ОПИС

Екстракт виноградних кісточок Solgar Grape Seed Extract

Якщо ви любите виноград, то знаєте, що м'якоть містить глюкозу, корисні інгредієнти, попереджає старіння клітин. Виявляється, виноградні кісточки за складом набагато корисніші самих ягід, в них містяться проантоціанідіни, які перевершують по антиоксидантним властивостям вітаміни Е і С. Харчова добавка Екстракт виноградних кісточок Grape Seed Extract американського бренду Solgar надає найпотужнішу антиоксидантну дію, попереджає розвиток атеросклерозу, зміцнює стінки судин і стабілізує артеріальний тиск. Комплекс від Солгар використовується для профілактики захворювань серцево-судинної системи, таких як інфаркт, інсульт, серцева недостатність, а також при проблемах з кровоносними судинами - варикозним розширенням вен, поганому кровопостачанні зорового органу, оніміння кінцівок. Виноградні кісточки корисні і для краси, вони допомагають утримувати вологу в клітинах шкірного покриву, підтримують пружність та еластичність шкіри, зберігають її гладкою і молодою. Капсули з екстрактом виноградних кісточок можуть допомогти навіть курцям зі стажем - вони знижують рівень окисного стресу, підсилюють захисний бар'єр організму. Препарат рекомендується для дорослих старше 18 років, чоловікам і жінкам. Можна приймати вегетаріанцям. Форма випуску - упаковка 60 шт.

Призначення
Капсули з екстрактом виноградних кісточок рекомендовані до покупки при захворюваннях серцево-судинної системи, підвищеного рівня холестерину в крові, ламкості судин, атеросклерозі, нестабільному артеріальному тиску, проблемній шкірі.

Властивості
Grape Seed Extract допомагає знизити рівень холестерину, зміцнює захисний бар'єр організму, бореться з окислювальним стресом, нормалізує кров'яний тиск, підтримує роботу серця, зміцнює стінки судин.

Активні компоненти
Екстракт виноградних кісточок підвищує міцність та еластичність судин, бореться з дією вільних радикалів, знімає набряклість і знижує втому ніг, бере участь у виробленні колагену, чим продовжує молодість клітин.

Результат
Капсули з екстрактом виноградних кісточок діють на весь організм, поліпшуючи загальний стан і самопочуття. Здатністю прискорювати процеси обміну речовин вони допомагають досягти балансу ваги і підтримувати його на оптимальному рівні. Накопичення в організмі корисних проантоцианідів сприяє зміцненню судин і нормалізації кров'яного тиску, капсули знімають головний біль і вирівнюють серцевий ритм. Зменшуються виступаючі вени при варикозі, судоми литкових м'язів, оніміння кінцівок. Шкіра стає більш гладкою, пружною, молодою.

Застосування
Перед прийомом обов'язково порадьтеся з лікарем, особливо якщо ви страждаєте хронічними захворюваннями, вагітні або годуєте грудьми. Також повідомте лікаря, якщо приймаєте якісь медикаменти. Добова доза від виробника - 1 капсула 1-2 рази на день під час прийому їжі.

Склад
Екстракт виноградних кісточок (поліфеноли 90 мг [90%]), мікрокристаллін целюлози, рослинна целюлоза, стеарат магнію рослинний.

Екстракт виноградних кісточок Solgar Grape Seed Extract
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.