Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЦИНК ПІКОЛІНАТ 22 МГ SOLGAR ZINC PICOLINATE

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Дієтична добавка
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Крихкість кісток
  • Розлади нервової системи
  • Нестабільність ендокринної системи
Склад: Цинк
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Цинк піколінат 22 Мг Solgar Zinc Picolinate фото
ОПИС

Цинк піколінат 22 Мг Solgar Zinc Picolinate

Людський організм повноцінно функціонує лише за достатньому вступі до нього важливих корисних речовин. Одним з необхідних для здоров'я є цинк, який увійшов до складу Zinc Picolinate від американської компанії Solgar у хелатній формі разом із кальцієм. Даний продукт швидко засвоюється в організмі і не дратує слизову оболонку шлунково-кишкового тракту. Він покращує роботу багатьох систем внутрішніх органів та позитивно впливає на життєдіяльність людини. Ця добавка забезпечує цинк вищої якості у вигляді цинку піколінату. Таблетки з цинком піколінатом від Solgar містять 22 мг цинку, який був молекулярно збагачений піколінової кислотою, представлені у вигляді органічної хелатної форми, яка легко засвоюється організмом і має мінімальний ризик розвитку побічних ефектів з боку шлунково-кишкового тракту. Підходить для веганів. Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Форма випуску в упакуванні 100 шт.

Призначення
Сприяє здоров'ю шкіри та підтримує в нормі смакові рецептори та зір. Він має антиоксидантну дію і може підтримувати здоров'я імунної системи. Сприяє підвищенню міцності кісток та зубів, покращує функціонування опорно-рухового апарату та запобігає розвитку таких захворювань як остеохондроз, артрит, остеопороз, грижа, викривлення хребта та деформація кісток.

Застосування
Як харчова добавка для дорослих приймати по одній (1) таблетці на день бажано під час їжі або відповідно до рекомендацій лікаря.

Склад
Цинк (піколінат цинку) 22 мг, дикальцій фосфат, мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота (рослинного походження), целюлоза (рослинного походження), магнію стеарат (рослинного походження).

Цинк піколінат 22 Мг Solgar Zinc Picolinate
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.