Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТИРОЗИН 500 МГ SOLGAR L-TYROSINE

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Амінокислоти
Рекомендується при:
  • Занепад сил
  • Погіршення настрою
  • Підтримка щитоподібної залози
  • Синдром хронічної втоми
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Тирозин 500 мг Solgar L-Tyrosine фото
ОПИС

Тирозин 500 мг Solgar L-Tyrosine

Амінокислота L-Тирозин, або по-іншому "активатор мозку", "гормон настрою", сприяє синтезу меланіну, дофаміну і норадреналіну, які підвищують настрій і покращують якість життя. Дієтична добавка від бренду Solgar Тирозин 500 мг L-Tyrosine містить капсули з добовою нормою цієї корисної амінокислоти. Курс тирозину допомагає нормалізувати якість сну, стабілізувати нервову систему, позбутися від неврозу і поганого настрою. А також поліпшити розумові процеси, пам'ять, підвищити концентрацію уваги, знизити тиск і нормалізувати вагу. Крім цього, L-Тирозин підтримує роботу і функціональність щитовидної залози, надниркових залоз. Корисна амінокислота в комплексі Солгар представлена ​​в оптимальній формі для повного засвоєння її організмом. Капсули L-Tyrosine підійдуть усім, хто бачить причину своєї бездіяльності в ліні - коли ваш мозок активний і готовий діяти, а прекрасний настрій не дає сидіти на місці, у вас не вийде проводити час в нудьзі і смутку. Продукт підходить вегетаріанцям і призначений тільки для дорослих старше 18 років. Форма випуску – упаковка 100 шт.

Призначення
L-Tyrosine від Солгар призначають при нервових розладах, депресивних станах, проблемах щитовидної залози, занепад сил і хронічної втоми, зниження активності мозку, неуважності.

Властивості
Тирозин забезпечує живлення мозку, розслаблює нервову систему, нормалізує якість сну, активізує роботу мозку, покращує настрій, пам'ять, підвищує інтелект.

Активні компоненти
L-Tyrosine це захист від стресу, він регулює роботу щитовидної залози і надниркових залоз, служить антидепресантом в програмах лікування і профілактики стресу і депресивних станів, зменшує відкладення жирів, допомагає стабілізувати вагу.

Результат
Купуючи капсули Solgar Тирозин 500 мг L-Tyrosine, ви забезпечуєте собі не тільки хороше самопочуття і радість життя, але і відмінний настрій, бажання пізнавати нове та діяти "тут і зараз". Відчувається підвищення розумової активності, поліпшення пам'яті і уваги, швидке засинання і повноцінний нічний сон до повного відновлення.

Застосування
Перед прийомом харчової добавки обов'язково відвідайте лікаря для консультації з приводу прийому і дозування. БАД не є лікарським препаратом. Виробник рекомендує дорослим приймати по 1 капсулі 1-2 рази на день між прийомами їжі.

Склад
L-тирозин (вільна форма), рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, рослинна стеаринова кислота. Тільки для дорослих.

Тирозин 500 мг Solgar L-Tyrosine
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.