Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛЛЯНА ОЛІЯ SOLGAR FLAXSEED OIL

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Гелеві капсули
Тип харчової добавки: Дієтична добавка
Рекомендується при:
  • Уповільнений метаболізм
  • Підвищений рівень холестерину в крові
  • Розлади нервової системи
  • Запалення слизових оболонок травної системи
  • Отруєння
  • Інтоксикація організму
Склад порції: 2 гелеві капсули
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Лляна олія Solgar Flaxseed Oil фото
ОПИС

Лляна олія Solgar Flaxseed Oil

Альфа-ліноленова кислота (Омега-3) не синтезується нашим організмом, її необхідно отримувати з продуктів харчування. Вона у великій кількості міститься в льняному маслі, яке підтримує здоров'я імунної та серцево-судинної системи, а також покращує стан шкірного покриву. Щоб підтримувати оптимальний рівень жирних кислот, купите харчову добавку американського бренду Солгар Льняна олія Solgar Flaxseed Oil. Масло льону, отриману методом холодного віджиму, зберігає всі корисні властивості. Воно позитивно впливає на всі системи організму. Перш за все, нормалізує роботу травної системи, знімає спазми і усуває важкість у шлунку, надає профілактичну дію відносно захворювань серцево-судинної системи, пухлинних захворювань, підтримує оптимальний склад крові і бере участь в процесах поліпшення кровообігу, попереджає тромбоз. Крім цього, лляне масло живить організм вітамінами А, К, Е, поліпшує стан волосся, зміцнює волосяні фолікули і прискорює їх зростання, збільшує густоту. Лляна олія діє позитивно на гормональний фон, покращує його, підтримує і підвищує функціональність статевої сфери, підвищує потенцію. Це корисна харчова добавка для чоловіків і жінок старше 18 років, яку можуть приймати і вегетаріанці. Форма выпуска - упаковка 250 шт.

Призначення
Solgar Flaxseed Oil рекомендовано при проблемах травної системи, уповільненому метаболізмі, інтоксикації, отруєннях, нервових розладах, захворюваннях серцево-судинної системи, ламкості судин, симптомах ПМС і клімаксу, випаданні волосся, лущення і сухості шкіри.

Властивості
Лляна олія стабілізує кров'яний тиск, знижує ризик розвитку гіпертонії, зміцнює кровоносні судини, підвищує імунітет, допомагає виводити токсини, нормалізує травлення, допомагає у формуванні клітин головного мозку плода при вагітності.

Активні компоненти
Органічне лляне масло - натуральний джерело Омега-3 жирних кислот (Альфа-ліноленова кислота, Лінолева кислота) надає могутню антиоксидантну дію, забезпечує протипухлинний захист.
Олеїнова кислота одна з Омега-9 жирних кислот покращує стан волосся, підвищує пружність шкірного покриву, зміцнює стінки судин, знижує рівень холестерину, цукру крові, зменшує ризик розвитку ракових захворювань.
Пальмітинова кислота бере участь в синтезі колагену, еластину і гіалуронової кислоти.
Стеаринова кислота перетворюється в олеїнову кислоту в організмі, допомагає підтримувати стан шкіри, підвищує її еластичність і надовго зберігає молодість.

Результат
Прийом гелевих капсул з лляною олією допомагає знизити тиск і нормалізувати серцевий ритм, знімає нервову напругу, покращує стан після отруєнь та інтоксикації організму, підвищує густоту волосся, стимулює його ріст і зміцнює волосяні цибулини, розгладжує шкіру і підтримує в ній баланс вологи.

Застосування
Прийом харчової добавки вимагає попередньої консультації лікаря. Якщо лікар не призначив інакше, дорослі приймають 2-4 капсули в день разом з їжею.

Склад
Органічне лляне масло, Альфа-лінолева кислота, Лінолева кислота, Олеїнова кислота, Пальмітинова кислота, Стеаринова кислота, Інші жирні кислоти, желатин, рослинний гліцерин.

Лляна олія Solgar Flaxseed Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.