Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ПІСЛЯ КОСМЕТОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕДУР GREEN PHARM COSMETIC SPRAY SPF 50+

Час застосування: День
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Спрей
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Відновлення
  • Загоєння шкіри
  • Захист від сонця
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Спрей для обличчя після косметологічних процедур Green Pharm Cosmetic Spray SPF 50+ фото
ОПИС

Спрей для обличчя після косметологічних процедур Green Pharm Cosmetic Spray SPF 50+

Як би ми не старалися, але уникнути механічного і руйнівного впливу на шкіру не вдається. Вона отримує шкідливі речовини і випромінювання на пляжі, в горах, в салоні після проведення чисток і косметичних маніпуляцій. Для захисту покриву розроблений спеціальний Спрей для обличчя після косметологічних процедур Green Pharm Cosmetic Spray з високим рівнем захисту шкіри SPF 50+. Він містить компоненти, які максимально оберігають клітини шкірного покриву від агресивного впливу, пом'якшують і відновлюють шкіру після зовнішнього втручання, впливу сонячних променів. До складу входить масло солодкого мигдалю, яке надає пом'якшувальну, зволожуючу і регенеруючу дію. Натуральне і потужне, масло ши впливає на почервоніння і роздратування, знижує їх інтенсивність, розгладжує і відновлює клітини шкіри, перешкоджає утворенню шрамів і рубців. У складі спрею оксид цинку, незамінний компонент для чутливої ​​шкіри, який бореться із запаленнями, зменшує роздратування і знімає почервоніння. Пантенол заспокоює роздратовану шкіру. Спрей перешкоджає руйнуванню клітин вільними радикалами, запобігає старінню шкіри і надійно захищає від ультрафіолету. Засіб розроблений для дорослої жіночої шкіри, підходить для чутливої.

Призначення
Відновлювальний спрей SPF 50+ ефективний після проведення салонних косметичних процедур з високою травматичністю, після пілінгу, чищення обличчя, лазерної шліфовки шкіри, під час перебування на сонці, під впливом прямих сонячних променів (пляж, гори і т.д.).

Властивості
Засіб для шкіри з відновлюючим комплексом допомагає мінімізувати шкідливий вплив ультрафіолетового випромінювання, повернути еластичність і відновити структуру клітин після проведення косметологічних процедур, прискорити загоєння ран і тріщин, зміцнити шкірний покрив.

Активні компоненти
Пантенол швидко знезаражує шкіру, сприяє загоєнню ушкоджень, при порушенні покриву прискорює відновлення захисного шару епітелію, стимулює утворення нових клітин.
Мигдальне масло надає шкірі гладкість, пом'якшує, підвищує еластичність, позбавляє від зморшок, захищає від ультрафіолету і фотостаріння.
Масло ши зволожує і пом'якшує, знімає почервоніння і лущення, прискорює відновлення пошкоджених клітин.
Діоксид титану м'яко відбілює і освітлює шкіру, надає їй доглянутий і здоровий вигляд, сяйво.

Результат
Спрей для обличчя Green Pharm Cosmetic Spray надає потужну відновлюючу дію на шкіру - оптимально зволожує і пом'якшує, сприяє росту нових клітин, прискорює процес утворення нових шарів епітелію, знімає свербіж і роздратування. Після косметичних процедур або перебування на сонці шкіра заспокоюється, знижується запалення, почервоніння.

Застосування
Перед використанням флакон зі спреєм необхідно струсити. Розпорошити на поверхню шкіри, рівномірно розподілити подушечками пальців. У дні сонячної активності нанести перед виходом на сонце (за 30 хв) і оновлювати шар кожні 2 години, і після купання.

Склад
Aqua (Water), Sweet Almond (Prunus dulcis) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzophenone-3, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Ceteareth-20, Glyceryl Monostearate, Propylene Glycol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 80 , Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Panthenol, Phenonip®, Disodium EDTA, Parfums, Butylhydroxyanisole.

Спрей для обличчя після косметологічних процедур Green Pharm Cosmetic Spray SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.