Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ОСВІТЛЮЮЧА GREEN PHARM COSMETIC FACE SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Сироватка
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
  • Усунення постакне
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Шкіра з гіперпігментацією
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Сироватка для обличчя освітлююча Green Pharm Cosmetic Face Serum фото
ОПИС

Сироватка для обличчя освітлююча Green Pharm Cosmetic Face Serum

На шкірі обличчя часто виникають пігментні плями, залишаються сліди після висипань, акне та інших проблем. Не хочете з цим миритися? Купуйте Сироватку для обличчя освітлюючу Green Pharm Cosmetic Face Serum на основі освітлюючого комплексу з арбутином і натуральними екстрактами рослин. Під впливом активних інгредієнтів шкіра отримує поживні речовини, зволоження, вирівнюється рельєф і тон, шкіра набуває сяйво і доглянутий вигляд, освітлюються зони пігментації, стають менш помітні рубці постакне і висипань. Сироватка має високу концентрацію натуральних компонентів, тому ефект швидкий і буде довгостроковим. Завдяки впливу на глибокі шари дерми, шкіра освітлюється поступово, накопичуючи в клітинах корисні речовини, мікроелементи і вітаміни. Продукт призначений для жіночої шкіри з 18 років, підходить для всіх типів шкіри, схильної до сильного прояву пігментації.

Призначення
Серум з освітлюючим комплексом рекомендується для всіх типів шкіри, яка проявляє підвищену схильність до пігментації, утворення рубців після висипань, постакне, при наявності веснянок та інших недосконалостей покриву, підвищеної сухості і лущення.

Властивості
Сироватка забезпечує накопичувальний стійкий ефект освітлення і вирівнювання рельєфу, глибоко зволожує, живить вітамінами і мінералами тьмяний сухий покрив, перешкоджає розвитку ознак старіння, утворення нових пігментних плям, веснянок.

Активні компоненти
Освітлюючий комплекс з арбутином знижує вироблення меланіну, освітлює пігментацію, веснянки, сліди постакне, вікові плями і наслідки процедур по типу інсоляції та ін.
Екстракти папайї, солодки, гуави, ломикамені забезпечують ефект детоксикації, відбілювання шкіри, візуальне зменшення пігментних плям, глибоко зволожують клітини шкіри, пом'якшують.

Результат
Регулярне застосування освітлюючої сироватки допоможе добитися стійкого результату - освітлити шкіру в місцях вироблення меланіну, усунути пігментні плями, в тому числі, вікові, позбутися веснянок, зробити їх менш помітними. З сироваткою шкіра отримує оптимальне живлення і вітамінізацію, комплекс мікроелементів, які підтримують рівний тон і сприяють здоровому кольору обличчя.

Застосування
Завдяки високій концентрації активних речовин, сироватку використовують у невеликих кількостях. Трохи засобу нанести на шкіру обличчя, рівномірно розподілити по масажних лініях, дочекатися повного поглинання. Не змивати! Після нанести свій звичайний крем. Використовувати сироватку 2 рази в день, вранці і ввечері до отримання стійкого результату. Після ранкового нанесення захистити шкіру кремом з фактором SPF-25 і вище для нейтралізації руйнівної дії ультрафіолету.

Склад
Agua, Propylene Glycol, Arbutin, Sodium Hyaluronate, D-Panthenol, Water (and) Tartaric Acid (and) Disodium EDTA (and) Sodium Sulfite (and) Sodium Metabisulfite (and) Glycerin (and) Butylene Glycol (and) Saxifraga Sarmentosa Extract (and) Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract (and) Psidium Guajava (Gua-va) Fruit Extract, Butylene Glycol (and) PEG-40Hydrogenated Castor Oil (and) Linoleic Acid (and) Linolenic Acid (and) Tocopheryl Acetate (and ) Retinyl Palmitate (and) Glycine Soya (Soybean) Oil (and) Potassium Sorba-te (and) Sodium Benzoate (and) Tocopherol, Carbopol, Рerfume, Phenonip.

Сироватка для обличчя освітлююча Green Pharm Cosmetic Face Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.